Solicitarea ofertelor pentru construirea unui ascensor exterior inclusiv lucrările de reaparație aferente pentru clădirea institutiei S.P.B. ''Constructorul”



Solicitarea ofertelor pentru construirea unui ascensor exterior inclusiv lucrările de reaparație aferente pentru clădirea institutiei S.P.B. ''CONSTRUCTORUL''

Organizația Internațională pentru Migrație (OIM) face parte din Sistemul Națiunilor Unite în calitate de principala organizație interguvernamentală care promovează migrația umană și ordonată în beneficiul tuturor. IOM are o prezență în Moldova din 2001.

Organizația Internațională pentru Migrație vă solicită oferta:

Numarul Solicitarii: RFQ-MD043-24

Obiect:  Construirea ascensorului exterior cu regimul pe verticală P+4E, cu 5 stații, inclusiv lucrările de reaparație aferente și construirea rampei de acces și-a copertinei la intrarea principală”

Beneficiar: Î.S. Sanatoriul-Preventoriu de Bază ”Constructorul”, mun. Chișinău, str. Nicolae Zelinski, 15.

Autoritatea contractantă: Organizația Internațională pentru Migrație, cu misiunea în Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Ciuflea, 36/1.

Caietul de Sarcini și toate documentele și formularele legate de această solicitare sunt disponibile la adresa https://moldova.iom.int/ro/faceti-afaceri-cu-noi-achizitii

Termen limita de prezentare a ofertelor03 octombrie 2024.

Metoda de aplicare: ofetele complete vor fi expediate la adresa de email iomchisinau@iom.int

La pregătirea ofertei, vă rugăm să vă ghidați după instructiunile din RFQ-MD043-24. Va rugam sa vă asigurați că oferta este trimisă la sau înainte de termenul limită. Ofertele primite după termenul limită de depunere, indiferent de motiv, nu vor fi luate în considerare pentru evaluare.

În cazul în care participanții ar dori să efectueze o vizită la fața locului pentru a face cunoștință cu volumele de lucru, aceasta poate fi organizată la cerere.

SOLICITĂRI DE CLARFICARE / ÎNTREBĂRI DIN PARTEA OFERTANȚILOR: 

Dacă Ofertanții au întrebări sau solicita clarificări, în timpul și/sau după vizita la amplasamentul lucrării proiectului aceștia le pot trimite la adresa de email idabija@iom.int până la 26 septembrie 2024, 12:00, indicând numărul licitației în subiect.

OIM va transmite copii ale răspunsului său tuturor Ofertanților înregistrați sub formă de Buletin de Achiziție, care va include o descriere a solicitării, dar fără a divulga sursa acesteia. De asemenea Buletinul de Achiziții va fi disponibil pentru toți

potențialii ofertanți pe pagina https://moldova.iom.int/ro/faceti-afaceri-cu-noi-achizitii.