CNPAC solicită oferte de preț pentru servicii de producție video



 

Data lansării

17 septembrie 2024

Termen limită de depunere a ofertelor

24 septembrie 2024

Procedura de achiziție

Cerere de oferte

Categorie/subcategorie

Servicii/producție video

Asociația Obștească „Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii” (CNPAC) este o organizație neguvernamentală, non-profit, constituită la nivel național în conformitate cu legislația Republicii Moldova (înregistrată de Ministerul Justiției al Republicii Moldova la data de 26 ianuarie 1998),  care promovează dreptul copiilor la protecție de orice formă de violență, contribuind la diminuarea incidenței și a consecinţelor violenţei faţă de copii prin activităţi de prevenire, pledoarie, dezvoltare de capacităţi și servicii specializate (www.cnpac.md).

CNPAC inițiază procedură de achiziție de selectare a unei companii media pentru realizarea unui spot video de campanie cu o durată de 40 de secunde, care să fie livrat în două formate principale: pentru social media (Reels) și pentru TV. Spotul va include:

- voiceover în limbile română și rusă, precum și subtitrări în aceste limbi, în funcție de varianta lingvistică; 

- durată spot: 40 secunde;

-formate de livrare: Format pentru Reels (Instagram, Facebook etc.), aspect ratio 9:16, rezoluție minimă 1080x1920: și TV: Format 16:9, rezoluție Full HD (1920x1080);

- limbă voiceover: Română și Rusă;

- subtitrări: Pentru varianta cu voiceover în română, subtitrările vor fi în rus, iar pentru varianta cu voiceover în rusă, subtitrările vor fi în română.

- traducerea în limbajul mimico-gestual pentru ambele limbi.

Cerințe de creație

  • Spotul trebuie să fie adaptat pentru un public larg, să transmită un mesaj clar, concis și de impact.
  • Ton informativ, dar prietenos și accesibil pentru publicul vizat.
  • Spotul va include elemente vizuale și grafice conform campaniei, oferite de noi (siglă, paletă de culori etc.).
  • Proiectul va fi dezvoltat pe baza unui scenariu care va fi dezvoltat de prestator în colaborarea cu echipa responsabilă din partea CNPAC.
  • Varianta cu 7 - 10 actori (elevi și profesori), care vor fi selectați și furnizați de producător.
  • Varianta fără actori, cu mențiunea că actorii pot fi furnizați de CNPAC.

Termenul final de livrare este 20 octombrie 2024. Ofertele trebuie să includă un plan de producție și livrare care să respecte acest termen.

Oferta datată și semnată va fi expediată prin e-mail la: achizitii@cnpac.md până la data 24 septembrie 2024 și va include:   

  1. Date despre companie (denumirea, adresa, telefonul de contact, adresa electronică, persoana responsabilă);
  2. Copia certificatului de înregistrare/ Extrasul din Registrul de stat al persoanelor juridice;
  3. Oferta tehnică și oferta financiară completată după modelul atașat, în format Excel, conform specificațiilor. Prețurile vor fi indicate în lei moldovenești (MDL), fără TVA. pentru persoanele juridice și net pentru persoanele fizice. Compania ofertantă trebuie să fie disponibilă să presteze servicii cu aplicarea scutirii TVA cu drept de deducere, la prezentarea documentelor confirmative.
  4. Portofoliul lucrărilor relevante elaborate în ultimii 2 ani (minim 5 produse video) și portofoliul de clienți, cu specificarea experienței de producere a spoturilor cu mesaje sociale (prezentarea unor scrisori de recomandare va constitui un avantaj);

Candidați eligibili: companii media, asociații obștești, studiouri și ateliere media (persoane fizice și juridice), care dispun de expertiză, echipament și infrastructură necesară pentru

Oferta trebuie să fie datată, semnată și ștampilată de compania ofertantă și expediată prin e-mail la achizitii@cnpac.md, cu mențiunea ”Spot video CNPAC” sau direct la sediul Centrului Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (str. mun. Chișinău, str. Tricolorului 37/B) până la data de 24 septembrie 2024.

Telefon de contact: 0 602 30 031
Persoana de contact: Daniela Jomir, Coordonator al Departamentului de Comunicare 

În cazul în care oferta prezentată nu va întruni condițiile, nu se va conforma exigențelor prevăzute de prezenta solicitare sau/și nu va fi depusă în termenul limită indicat, oferta va fi respinsă fără a fi examinată.

Notă: CNPAC prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile Legii 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin expedierea dosarului, dvs., sunteți de acord că datele dvs. personale vor fi utilizate în procesul de recrutare. Documentele ce conțin date cu caracter personal se vor păstra doar pentru perioada de recrutare.

 Va fi notificată doar compania  / persoana fizică câștigătoare.