Solicităm oferte de prețuri pentru achiziționarea unei table interactive



Solicităm oferte de prețuri pentru achiziționarea unei table interactive

TERMENI DE REFERINȚĂ

  1. Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) solicită oferte de prețuri pentru achiziționarea unei table interactive.

CONTEXT

Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) este o organizație nonguvernamentală, fondată în 1999. Inspirăm adulții să asculte vocea fiecărui copil și colaborăm cu copiii, familiile, autoritățile, serviciile publice și societatea civilă pentru a elabora și aplica soluții bazate pe drepturile copilului. Pentru mai multe informații, accesați www.drepturilecopilului.md.

CIDDC a creat un nou grup de inițiativă CADO pentru Drepturile Copilului în cadrul Platformei Copiilor care activează în perioada iunie-decembrie 2024. Platforma Copiilor este spațiul în care diverse grupuri de copiii monitorizează, apără și promovează drepturile copilului/omului în Republica Moldova și a fost lansată în 2017 de către CIDDC. 

 Activitatea noului grup de copii are drept scop dezvoltarea unor materiale de informare și a unei campanii online de sensibilizare despre drepturile copilului. Pentru a putea contribui la realizarea acestor produse, echipa CIDDC le oferă membrilor grupului suport, iar fiecare membru/membră este implicat în acțiunile care îi sunt pe interes. 

Tabla interactivă va fi utilizată în cadrul activităților Platformei Copiilor și este achiziționată în cadrul proiectului „Consolidarea și Protejarea Drepturilor Copilului în Republica Moldova”, implementat, în perioada 1 iunie – 31 decembrie 2024, de Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) în cooperare cu Ambasada Germaniei în Republica Moldova și cu suportul financiar oferit de Ministerul Federal al Afacerilor Externe al Germaniei.

  1. SPECIFICAȚII TEHNICE

Tabela interactivă trebuie să îndeplinească următoarele componente și specificații:

  1. Panou interactiv (cu cabluri si accesorii)
  • Dimensiune: 75"
  • Rezoluție: Minim 4K (3840x2160)
  • Tehnologie tactilă: Stellar Touch Technology (IR)
  • Compatibil cu platformele: Windows, MAC, Android
  • Conectivitate: HDMI, USB, Bluetooth, Wi-Fi
  • RAM 8 GB
  • Memorie totală 128 GB
  1. Suport mobil pentru panoul interactiv
  2. Sistem audio
    • Boxa cu microfoane pentru conferințe
  3. Sistem video pentru video conferință 4K
  4. Garanție: Minim 3 ani

    OFERTA TREBUIE SĂ INCLUDĂ
  • Denumirea și modelul tablei interactive, denumirea producătorului și specificațiile tehnice (inclusiv link);
  • Certificatul de calitate;
  • Perioada de garanție;
  • Termenul de livrare;
  • Prețul în MDL (inclusiv TVA), inclusiv pentru livrarea, instalarea, setarea echipamentului, precum și informarea personalului care va lucra cu tabla interactivă;

    Oferta va fi prezentată în format electronic la adresa de email office@ciddc.md cu mențiunea „Tablă interactivă” până la data de 26.09.2024, ora 12:00.

Pentru informații adiționale, nu ezitați să o contactați pe Tatiana Stihari la adresa tatiana.stihari@ciddc.md sau la nr. de telefon +373 069824987.

Notă: CIDDC prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile Legii 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin expedierea ofertei, dvs., sunteți de acord că datele dvs. personale vor fi utilizate în procesul de selectare.