A.O. Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor anunță concurs pentru alegerea rețelei de farmacii



2024 09 10 12.26.47CzechAid logo zakladni JPGINTRODUCERE: A.O. Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor (ADRA) este brațul umanitar global al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, oferind ajutor și asistență pentru dezvoltare în peste 118 țări. Prin parteneriatul cu comunitățile, organizațiile și guvernele locale, ADRA este capabilă să livreze programe relevante din punct de vedere cultural și să construiască capacitatea locală pentru o schimbare durabilă.

DETALII PROIECT: A.O. Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor,  în cadrul proiectului „Ensuring the Needs of the Most Vulnerable Local Population and Refugees in Moldova II”, finanțat de ADRA Czech, solicită oferte de preț pentru procurarea a 4000 de vouchere a câte 250 lei.

TERMEN LIMITĂ: Termenul limită de primire a ofertelor este 19 septembrie 2024, ora 10:00. Ofertele recepționate după această oră vor fi respinse.

LICITAȚIE: Licitația va avea loc pe 19 septembrie 2024, după expirarea termenului de depunere a ofertelor.

1. Ofertele sunt primite pe posta electronică landreig_u@yahoo.com  sau  în plic sigilate  în original cu ștampila umedă, la adresa mun. Chişinău, str. Tighina 49. Orele de lucru sunt: 9:30 - 16:30 

CONDIȚII PENTRU SELECTAREA COMPANIEI:

  1. Tipărirea voucherelor în termen de 10 zile calendaristice, cu logo-urile organizației și ale donatorilor.
  2. Valabilitatea voucherelor pentru achiziționarea oricărui produs din rețeaua de farmacii.
  3. Ofertantul să aibă  o rețea vastă de farmacii cu acoperire minim de 75 % de raione din Republica Moldova.
  4. Termenul de livrare: maximum 10 zile de la semnarea contractului.
  5. Contractul va fi semnat cu compania care va întruni toate condițiile de mai sus.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE: Pentru detalii suplimentare, contactați: Andrei Gîrleanu , +373 ‭69 12 38 95‬. 

NOTĂ: ADRA Moldova își rezervă dreptul de a accepta sau respinge orice ofertă, de a anula procesul de selectare și de a respinge toate ofertele în orice moment înainte de atribuirea contractului, fără a-și asuma responsabilitatea față de ofertanți.