AO RENAȘTEREA anunță concurs pentru selectarea unei companii care va presta servicii de cazare, de alimentare și de locațiune sală de conferințe



Tender for accomodation

 

 

 

În contextul desfășurării Summitului Tinerilor Lideri din Sud-Estul Republicii Moldova în perioada 26-29 septembrie 2024, A.O. RENAȘTEREA anunță concurs deschis pentru selectarea unei companii care va presta servicii de cazare, de alimentare și de locațiune sală de conferințe.

Summitul Tinerilor Lideri din Sud-Estul Republicii Moldova, reprezintă un eveniment ce întrunește 32 de tineri din raionul Ștefan Vodă și minim 10 reprezentanți ai actorilor comunitari, timp de 4 zile, pentru pentru a discuta despre provocările cu care se confruntă în procesul de implicare a comunității și să propună soluții. Summitul este de asemenea, o platformă de formare pentru tineri în domenii-cheie pentru dezvoltarea comunităților: scriere și management proiecte, leadership civic și dezvoltare comunitară, colaborarea cu actorii sociali pentru rezolvarea provocărilor locale. Tinerii vor discuta despre rolul implicării civice pentru realizarea proiectului național de integrare europeană.

Agenții economici interesați, pot depune oferta comercială în format fizic la sediul A.O. RENAȘTEREA, pe adresa electronică renasterea.ao@gmail.com sau prin intermediul platformei achizitii.md până la 19.09.2024, ora 23:00.

Oferta comercială va include:

  1. Date despre companie (denumirea, adresa, telefonul și persoana de contact, email);
  2. Detalii ale serviciilor oferite;
  3. Oferta financiară va include prețul „cu TVA” și „fără TVA”. Ofertantul va indica, de asemenea, disponibilitatea livrărilor bunurilor cu aplicarea TVA la cota zero, la prezentarea documentelor confirmative de către AO RENAȘTEREA;
  4. Termenii de livrare a produselor.

 

Termenii și Condițiile de prestare a serviciilor de cazare, de alimentare și de locațiune sală de conferințe, le găsiți atașate aici.

Mai multe detalii aici:  https://achizitii.md/ro/public/tender/21274245/

Persoana de contact pentru neclarități sau detalii suplimentare: 

Alexandru Corceac, Manager de proiect
Tel.: +(373)69738235

Această activitatea este finanțată de Fundația Europeană de Tineret a Consiliului Europei.

#eyfcoe #renasterea_ao #oameniiv #ylsummit