Cerere de ofertă - servicii de chirie echipament de traducere sincronă aferent evenimentelor publice



Anunt cerere de oferta echipament traducere sincrona 1

 

 

Centrul Analitic Independent Expert-Grup anunță concurs pentru formarea bazei de date cu persoane juridice care să presteze servicii de: chirie echipament traducere sincronă, inclusiv cu modulul de transmisiune online prin Zoom.

Companiile selectate vor fi incluse în rosterul de  furnizori de servicii chirie echipament traducere sincronă (cabine, microfoane, căști pentru cel puțin 30 persoane) precum și echipament necesar pentru transmisiunea prin Zoom a semnalului. Serviciile de chirie a echipamentului aferent traducerilor sincrone vor fi solicitate la necesitate, în funcție de activitățile și proiectele desfășurate de către Expert-Grup.

Cerințe minime înaintate ofertanților:

  • Cel puțin 3 ani de experiență progresivă de furnizare echipament  pentru traduceri sincrone la nivel de guvern și organizații internaționale, evenimente publice etc.

Dosarul va include:

  • Extrasul din registru;
  • Descrierea echipamentului tehnic pe care îl are în dotare compania;
  • Oferta financiară în EUR cu includerea TVA. Se va indica prețul pentru jumătate de zi (4 ore) și prețul pentru o zi (8 ore). 

Indicați nr. maxim și minim de ore pentru care poate fi închiriat echipamentul precum și numărul maxim de căști pe care le puteți pune la dispoziție.

Criterii de evaluare a ofertelor:

❗ Mai multe detalii despre concurs disponibile pe link: https://www.expert-grup.org/ro/procurari-si-angajari/item/2756-cerere-de-ofert%C4%83-servicii-de-chirie-echipament-de-traducere-sincron%C4%83-aferent-evenimentelor-publice&category=198

Ofertele vor fi depuse la adresa: procurari@expert-grup.org până la data de 28 august ora 10.00 dimineața.

Persoana de contact: Iulia Sîrghi-Zolotco, Tel: (tel. 79 033 684).