Cerere de ofertă de prețuri pentru achiziționarea seturilor de produse igienice pentru fete



Context: A.O. Amici dei Bambini – Moldova este o Organizație Non-Guvernamentală care activează în Republica Moldova de mai bine de 20 ani și promovează dreptul fiecărui copil la familie, educație și timp liber.

În perioada martie 2024 - mai 2025, Amici dei Bambini - Moldova implementează proiectul nr.  05/UCR/012832: ”PACE - PROTECȚIE, ACCEPTARE, CULTURĂ și EDUCAȚIE” pentru integrarea familiilor refugiate din Ucraina, prezente în comunitățile gazdă din Republica Moldova în cadrul inițiativei de urgență în favoarea populației afectate de conflictul din Ucraina și țările vecine.

Pentru sporirea șanselor tuturor fetelor (indiferent de rasă, etnie, religie, țară de proveniență) de a accesa sigur și cu demnitate instituțiile de învățământ inclusiv în perioadele delicate din viața lor de adolescente, A.O. Amici dei Bambini-Moldova va pune la dispoziția fetelor (refugiate din Ucraina și din comunitățile gazdă), seturi de produse igienice de primă necesitate. 

În acest context, va achiziționa 500 (cinci sute) seturi de produse igienice de primă necesitate care vor fi puse la dispoziția elevelor din localitățile rurale și urbane din raioanele Edineț, Dondușeni, Anenii Noi, Căușeni și Ștefan Vodă.

Scopul concursului:

Scopul acestui concurs constă în identificarea și selectarea celei mai bune oferte pentru achiziționarea a 500 seturi de produse igienice pentru fete, cu încheierea unui contract de achiziții.

Componența indicativă unui set:

Descriere produs

Preț unitar

Absorbante cu suprafața naturală, antialergice, 3 picături (min. 8 buc./pachet)

 

Absorbante cu suprafața naturală, antialergice, 4 picături (min. 8 buc./pachet)

 

Absorbante pentru igiena zilnică, 2 picături (100 buc./ pachet)

 

Dezinfectant pentru mâini (spray 100ml)

 

Șervețele umede mici (15 buc./pachet)

 

Șervețele uscate/de buzunar (10 buc./pachet)

 

Pastă de dinți, 75 ml

 

Periuță de dinți, duritate medie

 

Deodorant uscat

 

Gel pentru igiena intimă pH 5.5, 250 ml

 

Șampon (pentru toate tipurile de păr), 500 ml  

 

Gel de duș, 750 ml

 

Cerințe minime de calificare:

Ofertantul trebuie să fie persoană juridică, specializată în importul și/sau comercializarea produselor igienice, cu o experiență în domeniu de minim 2 ani și să dispună de stocurile de produse indicate în cererea de ofertă (cel puțin 500 bucăți de fiecare produs).

Dosarul candidatului va conține: 

  • Oferta financiară (în MDL) cu o scurtă descriere a produselor propuse;
  • Certificatul de înregistrare al companiei / Licența;
  • Datele de contact ale companiei;
  • Persoana de contact;
  • Rechizitele bancare ale companiei.

Data limită pentru depunerea dosarelor candidaților: 25 august 2024, cu titlul mesajului ”Ofertă produse igienice”, la adresa electronică moldova.aibi@gmail.com

Persoana de contact: Tatiana Lungu, GSM: 069291115.