Termen extins: HELVETAS lansează cererea ofertelor de preț Proiectarea și instalarea sistemelor de avertizare timpurie



Termen extins: HELVETAS lansează cererea ofertelor de preț Proiectarea și instalarea sistemelor de avertizare timpurie

HELVETAS launches RFQ Design and installation of early warning systems

HELVETAS is in the process of implementing the project Building Resilient Communities in Stefan Voda Rayon, with financial support from USAID. The project is focused on strengthening the capacity of local authorities and communities in Stefan Voda to manage and reduce disaster-related losses and damages, through community-led inclusive disaster risk reduction and preparedness.

HELVETAS launches this RFQ in order to contract a company to design and install early warning systems in Stefan Voda city, Rascaieti, Talmaza and Palanca villages. A community–led early warning system will be implemented in collaboration with the local authorities. Warning messages will be communicated by an official source, with timely, accurate, and actionable information.

The complete tender dossier can be requested by writing an email to: alla.perjan@helvetas.org.

We strongly encourage interested bidders to express their written interest to the afore-mentioned email address, in order to be notified in case of any modifications related to the RFQ. Please mention in the email subject line “24/023-3Q – Design and installation of early warning systems”.

Deadline for offer submission is 06.08.2024, 16:00 (Chisinau local time).

Interested bidders are invited to submit their offer in English or Romanian, in a sealed envelope, clearly indicating the reference number and company name, to the following address:

 HELVETAS Swiss Intercooperation Zurich Sucursala Chisinau

Sos. Hîncești 38B, 2nd floor

MD-2028 Chisinau,

Republic of Moldova

Contact phone number: +373 79755666

****************************************************************************************************************************************************************************

HELVETAS lansează cererea ofertelor de preț Proiectarea și instalarea sistemelor de avertizare timpurie

HELVETAS este în proces de implementare a proiectului Dezvoltarea Comunităților Reziliente în raionul Ștefan Vodă cu suportul financiar USAID. Proiectul se concentrează pe consolidarea capacității autorităților locale și a comunităților din Ștefan Vodă de a gestiona și de a reduce pierderile și pagubele provocate de dezastre, prin reducerea incluzivă a riscului de dezastre și pregătirea necesară.

HELVETAS lansează aceasta cerere cu scopul de a contracta o companie pentru a proiecta și implementa sisteme de avertizare timpurie în or. Ștefan Vodă, s. Răscăieți, s. Talmaza și s. Palanca. Un sistem de avertizare timpurie condus de comunitate va fi implementat în colaborare cu autoritățile locale. Mesajele de avertizare vor fi comunicate de o sursă oficială, cu informații oportune, exacte și care pot fi luate în considerare.

Dosarul complet al licitației poate fi solicitat în scris la adresa de email: alla.perjan@helvetas.org.

Încurajăm ofertanții să își exprime interesul în scris la adresa de e-mail indicată, pentru a fi anunțați în cazul în care apar modificări legate de licitație. Vă rugăm să menționați în subiectul emailului “24/023-3Q - Proiectarea și instalarea sistemelor de avertizare timpurie”.

Termen-limită pentru depunerea ofertelor: 06.08.2024, 16:00 (ora locală Chișinău).

Ofertele trebuie depuse în limba engleză sau română, în plicuri sigilate, cu indicarea numărul de referință și denumirii companiei, la următoarea adresă:

HELVETAS Swiss Intercooperation Zurich Sucursala Chisinau

șos. Hîncești 38B, etajul 2

MD-2028 Chisinău,

Republica Moldova

Telefon de contact: +373 79755666