A.O. EcoContact angajează o companie de consultanță pentru elaborarea Studiului de fezabilitate pentru construcția și operarea stației de pre-epurare a apelor uzate generate de Centrul de Medicină Legală 



A.O. EcoContact angajează o companie de consultanță pentru elaborarea Studiului de fezabilitate pentru construcția și operarea stației de pre-epurare a apelor uzate generate de Centrul de Medicină Legală 

Angajator: A.O. EcoContact 

Proiect: Grant oferit de către PNUD Moldova în cadrul Proiectului Consolidarea Eficienței și a Accesului la Justiție în Moldova” 

Țara: Republica Moldova 

Data emiterii: 29 iulie 2024 

Termenul limită: 12 august 2024, 18:00,  ora locală, Chișinău 

Proiectul Consolidarea Eficienței și a Accesului la Justiție în Moldova”, este finanțat de Suedia și implementat de către UNDP Moldova.  

În scopul atingerii obiectivului proiectului, PNUD Moldova a oferit un grant A.O. EcoContact pentru a interveni în sprijinul Centrului de Medicină Legală (CML) prin selectarea unei companii specializate în elaborarea studiului de fezabilitate pentru identificarea soluțiilor de pre-epurare a apelor uzate generate de această instituție.  

Astfel,  prin prezenta, A.O. EcoContact solicită oferte pentru furnizarea serviciilor de consultanță „Elaborarea Studiului de fezabilitate pentru construcția și operarea stației de pre-epurare a apelor uzate generate de CML”. Mai multe detalii privind aceste servicii le puteți gasi în Cererea de Oferte publicată aici:  https://www.ecocontact.md/ro/post/cerere-de-oferte-elaborarea-studiului-de-fezabilitate-pentru-constructia-si-operarea-statiei-de-pre-epurare-a-apelor-uzate-generate-de-centrul-de-medicina-legala . 

Clarificările privind aceasta Cerere de Oferte pot fi solicitate până în data de 9 august 2024, 18:00, ora locală, Chișinău adresând un mesaj la următoarea adresă electronică: procurari@ecocontact.md, copie către  larisa.cupcea@ecocontact.md

Ofertele vor fi expediate nu mai tîrziu de 12 august 2024, 18:00,  ora locală, Chișinău, la adresele indicate în aliniatul de mai sus.