Termen extins: Invitație la licitație: lucrări de plantare in s.Talmaza (1 ha), Răscăieți (1 ha), Palanca (1.5 ha) și Plop-Stiubei (1 ha)



Termen extins: Invitație la licitație: lucrări de plantare in s.Talmaza (1 ha), Răscăieți (1 ha), Palanca (1.5 ha) și Plop-Stiubei (1 ha)

A.O. Societatea Ecologică „BIOTICA”, anunță prelungirea termenului pentru concursul de selectare a unei entități specializate în domeniu, care va asigura realizarea lucrărilor de creare a plantației forestiere de protecție din cadrul Primăriei Talmaza (1 ha), Răscăieți (1 ha), Palanca (1.5 ha) (r. Ștefan-Vodă) și Plop-Stiubei (1 ha) (r. Căușeni).

Activitatea face parte din cadrul proiectului implementat de AO SE BIOTICA finanțat de Programul de Granturi Mici GEF, implementat de PNUD.

Tipul Contractului: Contract de prestări servicii

Cerinte pentru ofertanti:

1. Experiență în domeniu: Companiile participante trebuie să aibă experiență relevantă.

2. Termen de efectuare a lucrărilor:  1 august 2024 – 30 noiembrie 2025

3. Instrucțiunile, Termenii de Referință, Acte solicitate și formularele de aplicare le puteți descărca de aici  DOCUMENTE  sau să le solicitați prin email: biotica.md@gmail.com.

Informații suplimentare:

- Toate ofertele trebuie să fie depuse în format electronic și/sau fizic până la data de 29 iulie 2024, ora 16.00.

- Ofertele vor fi evaluate pe baza prețului, calității propunerii tehnice și experienței ofertantului.

- Entitățile interesate sunt invitate să prezinte oferta de preț pentru lucrările sus indicate la adresa de email: biotica.md@gmail.com copie: gionmd20@gmail.com pentru informație suplimentară apelați la numărul de telefon: 069150554.