Termen extins: cerere de ofertă pentru selectarea unei companii de asistență logistică în organizarea unui eveniment în aer liber



Termen extins: cerere de ofertă pentru selectarea unei companii de asistență logistică în organizarea unui eveniment în aer liber

Proiect: „Uniunea Europeană pe înțelesul fiecăruia”, implementat de AO „Institutum Virtutes Civilis” cu finanțarea Fundației Soros Moldova și co-finanțare din partea Inițiativei de Reziliență a Moldovei (MRI) lansată de către Oficiul pentru Inițiative de Tranziție al USAID (OTI)

Aria de acțiune: Republica Moldova

Contractor/Beneficiar: AO „Institutum Virtutes Civilis” (AO IVC)

Contractant: Persoană juridică, rezident al Republicii Moldova

CDO #: 2024.01.IVC

CDO publicată la: 05 iulie 2024

SCRISOARE DE INVITAȚIE

Selectarea unei companii care sa ofere asistență logistică pentru organizarea unui eveniment în aer liber

Cerere de oferte: 2024.01.IVC

 Data re-publicării anunțului: 17 iulie 2024

 Termenul limită de prezentare a dosarului: 23 iulie 2024; ora 14.00

Procedura de achiziție: Licitație publică

Selecție în baza coraportului dintre calitatea și costul

Tipul contractului: Contract de prestări servicii

CONTEXT

AO „Institutum Virtutes Civilis” implementează proiectul „Uniunea Europeană pe înțelesul fiecăruia”.

Una din activitățile proiectului este organizareaFestivalului „BelEU bio Fest”, în satul Slobozia Mare, r-nul Cahul, pe malul Lacului Beleu, în rezervația „Prutul de Jos”, pe data de 10 august, 2024.

Pentru realizarea acestui Festival, AO IVC, anunță un concurs pentru selectarea unei companii care să ofere servicii logistice pentru organizarea acestui eveniment în aer liber.

DEPUNEREA DOSARULUI

Dosarul de aplicare va cuprinde oferta tehnică și financiară.

Acesta va fi depus în conformitate cu cerințele din Termenii de Referință și în strictă conformitate cu procedura prevăzută în Instrucțiunile pentru ofertanți.

Dosarul de aplicare va fi transmis prin e-mail la următoarea adresă: info.aoivc@gmail.com. Dosarele incomplete nu vor fi examinate.

După expedierea ofertelor, vă rugăm să vă asigurați că oferta a fost recepționată de AO IVC sub forma unui e-mail de confirmare. IVC este responsabilă numai pentru ofertele confirmate.

Anunțul și instrucțiunile pentru aplicare pot fi descărcate AICI.

DATE DE CONTACT

Pentru întrebări referitoare la Termenii de Referință și cu privire la modul de depunere a ofertelor,vă rugăm să o contactați pe Liubovi Prodan-Șestacova, coordonatoare de proiect, e-mail: liubovi.prodan.ivc@gmail.com

Întrebările de clarificare pot fi transmise în formă scrisă pe adresa de e-mail indicată mai sus, până pe data de 19 iulie 2024, orele 18:00.