Cerere de oferte: Prestarea serviciilor de promovare și de suport informațional pentru organizarea Festivalului pădurilor



Cerere de oferte: Prestarea serviciilor de promovare și de suport informațional pentru organizarea Festivalului pădurilor

A.O. Societatea Ecologică „BIOTICA”, anunță concursul pentru selectarea entității specializată în domeniu, care va asigura servicii de promovare și de suport informațional pentru organizarea Festivalului pădurilor  pentru programul de împădurire și reîmpădurire Generația Pădurii.

 

Activitatea face parte din cadrul proiectului de asistență tehnică, finanțat de Agenția Suedeză de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare (SIDA).

Scopul Activității: Implementarea planului de comunicare pentru programul de împădurire și reîmpădurire Generația Pădurii urmărește să crească gradul de conștientizare și implicare a publicului în inițiativele ecologice. Activitatea este menită să promoveze beneficiile împăduririi și să mobilizeze comunitățile pentru a participa activ la protejarea și regenerarea mediului înconjurător.

Obiectivele Comunicării:

  1. Informare: Distribuirea informațiilor esențiale despre programul Generația Pădurii și impactul pozitiv al împăduririi asupra mediului.
  2. Implicare: Încurajarea participării active a publicului și comunităților locale în activitățile de împădurire.
  3. Promovare: Evidențierea poveștilor de succes și a rezultatelor pozitive obținute prin proiectele de împădurire.
  4. Educație: Educarea publicului cu privire la importanța pădurilor și modalitățile prin care pot contribui la protejarea mediului.

Informații privind festivalul pădurilor pe acest link - Festivalul pădurilor

Tipul Contractului

  • Contract de prestări servicii

Cerinte pentru ofertanti:

1. Experiență în domeniu: Companiile participante trebuie să aibă experiență relevantă.

2. Documente pentru participare la concursul de selecție vedeți in Doc.: Oferta va Conține.

3. Termen de execuție:  31 decembrie 2024

Informații suplimentare:

- Toate ofertele trebuie să fie depuse în format electronic și/sau fizic până la data de 26 iulie 2024.

- Ofertele vor fi evaluate pe baza prețului, calității propunerii tehnice și experienței ofertantului.

- Entitățile interesate sunt invitate să prezinte oferta de preț pentru serviciile sus indicate la adresa de email: biotica.md@gmail.com copie:  gionmd20@gmail.com pentru informație suplimentară pe email biotica.md@gmail.com.

 Instrucțiunile, Devizul, Acte solicitate ( Oferta va Conține) și formularile de aplicare le puteți descărca de aici- DOCUMENTE