Solicitare ofertă de prețuri pentru servicii de cazare, alimentare și sală de training



Solicitare ofertă de prețuri pentru servicii de cazare, alimentare și sală de training

Solicitare ofertă de prețuri pentru servicii de cazare, alimentare și sală de training

Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) anunță concurs de selectare a ofertelor de prețuri pentru servicii de cazare, alimentare și sală de training pentru o activitate instruire a unui grup de 10-12 persoane în afara mun. Chișinău.

CONTEXT

CIDDC este o organizație nonguvernamentală, fondată în 1999. Inspirăm adulții să asculte vocea fiecărui copil și colaborăm cu copiii, familiile, autoritățile, serviciile publice și societatea civilă pentru a elabora și aplica soluții bazate pe drepturile copilului. Pentru mai multe informații, accesați www.drepturilecopilului.md.

Activitatea de instruire are loc în cadrul proiectului Clubul Taților, parte din programul „Împreună împotriva stereotipurilor de gen și a violenței în bază de gen” (etapa a doua), finanțat de Uniunea Europeană și implementat în comun de UN Women și UNFPA, implementat în parteneriat cu Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului.

În acest scop, CIDDC, invită companiile specializate să expedieze oferta de preț pentru următoarele servicii:

Locațiune:  sală de training (dotată cu tablă de flipchart, proiector,  acces la internet etc).

Cazare: 10-12 persoane

Alimentare:  Mic dejun, prânz, cină, pauză de cafea, apa plată.

Preţurile vor fi indicate în lei moldoveneşti, cu și fără TVA.

Dosarul de aplicare va conține următoarea informație:

  • Scurtă descriere a companiei aplicante: datele de contact ale companiei, persoana de contact.
  • Certificatul de înregistrare al companiei;
  • Ofertă comercială completă, întocmită conform cerințelor;
  • Meniul propus separat pentru alimentare;
  • Repartizarea pentru cazare (numărul camerelor, tipul camerelor și ce includ).
  • Fotografii a camerelor pentru cazare și a sălii de training.
  • Informație despre experiența companiei, referințe, recomandări.

Va fi selectată compania care va expedia dosarul complet și va oferi cel mai bun raport preț-calitate și servicii complete.

Procedura de selectare a CIDDC se bazează pe angajamentul nostru ferm cu privire la protecția mediului și la protecţia copilului față de toate formele de violență în cadrul proiectelor şi activităţilor noastre, precum și în afara organizației. CIDDC are o politică de protecţie a copilului și o politică de protecție a mediului și va urmări ca acestea să fie aplicate în colaborarea cu partenerii

Ofertele vor fi prezentate în format electronic la adresa de email office@ciddc.md cu mențiunea „Ofertă servicii de cazare, alimentare, și sală de training” până la data de 23 iulie 2024, ora 18:00.

Dosarele incomplete sau expediate după termenul limită nu vor fi evaluate.

Pentru informații adiționale, nu ezitați să ne scrieți la adresa electronică:  iulia.drozdov@ciddc.md sau la numărul de telefon: +373 79129313.

Notă: CIDDC prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile Legii 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin expedierea dosarului, dvs., sunteți de acord că datele dvs. personale vor fi utilizate în procesul de selectare.