Invitație la licitație: lucrări de plantare in s.Talmaza (1 ha), Răscăieți (1 ha), Palanca (1.5 ha) și Plop-Stiubei (1 ha)



Invitație la licitație: lucrări de plantare in s.Talmaza (1 ha), Răscăieți (1 ha), Palanca (1.5 ha) și Plop-Stiubei (1 ha)

A.O. Societatea Ecologică „BIOTICA”, anunță concurs pentru selectarea unei entități specializate în domeniu, care va asigura realizarea lucrărilor de creare a plantației forestiere de protecție din cadrul Primăriei Talmaza (1 ha), Răscăieți (1 ha), Palanca (1.5 ha) (r. Ștefan-Vodă) și Plop-Stiubei (1 ha) (r. Căușeni).

Activitatea face parte din cadrul proiectului „Contribuție la conservarea ecosistemelor și speciilor de mamifere în Parcul Național ”Nistrul de Jos”” implementat de AO SE BIOTICA finanțat de Programul de Granturi Mici GEF, implementat de PNUD.

Tipul Contractului: Contract de prestări servicii

Cerinte pentru ofertanti:

1. Experiență în domeniu: Companiile participante trebuie să aibă experiență relevantă.

2. Termen de efectuare a lucrărilor:  1 august 2024 – 30 noiembrie 2025

3. Instrucțiunile, Termenii de Referință, Acte solicitate și formularele de aplicare le puteți descărca de aici  DOCUMENTE-  sau să le solicitați prin email: biotica.md@gmail.com.

Informații suplimentare:

- Toate ofertele trebuie să fie depuse în format electronic și/sau fizic până la data de 22 iulie 2024, ora 16.00.

- Ofertele vor fi evaluate pe baza prețului, calității propunerii tehnice și experienței ofertantului.

- Entitățile interesate sunt invitate să prezinte oferta de preț pentru lucrările sus indicate la adresa de email: biotica.md@gmail.com copie: gionmd20@gmail.com pentru informație suplimentară apelați la numărul de telefon: 069150554.