Anunț de lansare a licitației privind achiziționarea ,,Tractorului,,



Asociația Grupul de Acțiune Locală (GAL) Colinele Nistrene este o formă de parteneriat constituit într-un teritoriu rural care reunește reprezentanți ai sectoarelor public, privat și ai societății civile, creat cu scopul de a implementa metodele LEADER de dezvoltare rurală.

GAL Colinele Nistrene tinde să contribuie la dezvoltarea economică a 34 localități din raionul Soroca prin valorificarea resurselor și patrimoniului local.

Pe parcursul anului 2024 GAL-ul va susține financiar 10 proiecte care contribuie la implementarea Strategiei de Dezvoltare Locală, selectate în urma apelului de propuneri ,, Inițiative locale în dezvoltarea comunităților rurale,,   lansat în microregiune.

Mai multe detalii despre activitatea GAL o puteți găsi pe pagina oficială de FB a GAL:

https://www.facebook.com/gal.colinelenistrene

Pentru realizarea acestor proiecte GAL-ul anunță licitație deschisă de selectare a unui furnizor ce va comercializa echipamente și accesorii agricole( tractor).

Prin acest apel invităm toate companiile sau organizațiile specializate în echipamente agricole , să expedieze oferta de preț, în corespundere cu următorii parametri tehnici:

Nr

Denumirea

Unitatea de măsură

Cantitatea

Specificația tehnică

1

Tractor

buc

1

●Puterea motorului: 50CP

Tracțiune:4X4

●Masă maximă de utilizare-3490kg

●Trepte de viteză:10(4+4/1+1)

●Dimensiune roți:față-7.50-16,spate-11.2-28

●Prize hidraulice -2 intrări,2 ieșiri

●Frînele:de serviciu-discuri de mînă mecanică

●Control volan-servodirecție(hidraulică)

●Generator-14V,0.75kw

●Acumulator -12V

●Capacitatea de ridicarea mecanizmului de suspendare-600kg.

Furnizorul selectat va semna un contract de vânzare-cumpărare.

Oferta de participare la concurs va conține următoarele informații:

  1. Date despre companie (denumirea, adresa, telefonul și persoana de contact, email);
  2. Detalii despre produs/servicii oferite;
  3. Oferta financiară va include prețul „cu TVA” și „fără TVA”. Ofertantul va indica, de asemenea, disponibilitatea livrărilor bunurilor cu aplicarea TVA la cota zero, la prezentarea documentelor confirmative de către GAL;
  4. Termenii de livrare a produsului.

Notă: În cadrul realizării proiectului o parte din fonduri sunt scutite de plata TVA, fapt pentru care se va livra o scrisoare confirmativă de la finanțatorii proiectului.

Oferta trebuie să fie datată, semnată şi ștampilată de compania ofertantă și expediată prin e-mail la adresa colinelenistrene@gmail.com sau direct la sediul GAL Colinele Nistrene ( s. Tătărăuca Veche , r-l Soroca , Republica Moldova) până la data de 08.07.2024.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 067633323 sau la adresa de e-mail colinelenistrene@gmail.com.

Programul de finanțare a proiectelor este implementat cu suportul USAID și Polish Aid, în cadrul Fondului de Dezvoltare Rurală – Inception Fund (FDR Inception Fund) al proiectului „LEADER pentru Moldova Rurală”, implementat de Solidarity Fund PL în Moldova în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova. Partenerul strategic al proiectului este Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA).