Cerere de oferte: Servicii privind organizarea Festivalului Pădurilor



Cerere de oferte: Servicii privind organizarea Festivalului Pădurilor

A.O. Societatea Ecologică „BIOTICA”, anunță concurs pentru selectarea entității specializată în domeniu, care va asigura servicii privind arenda bunurilor și prestarea de servicii logistice și suport

pentru desfășurarea Festivalului Pădurilor pe 14 septembrie 2024 la Condrița.

 

Activitatea face parte din cadrul proiectului de asistență tehnică, finanțat de Agenția Suedeză de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare (SIDA).

Detalii:

Festivalul Pădurii este organizat cu scopul marcării anuale a uneia din cele mai ample acțiuni de împădurire din istoria Republicii Moldova, Programul Național de Împădurire, realizat sub înaltul patronaj al Președintei Republicii Moldova, doamna Maia Sandu.

Prin acest eveniment, dorim să comunicăm despre importanța pădurilor, precum și să motivăm publicul larg să participe cât mai activ în acțiunile de împădurire și de protecție a pădurilor. Ne propunem ca publicul să vadă și să experimenteze anumite practici, să comunice direct cu oameni din domeniu, să obțină noi viziuni, idei și să devină mai sensibil la subiectul necesității de extindere și protecție a pădurilor.

Va fi un eveniment open-air, într-un spațiu de pădure, cu poiană. În cadrul evenimentului vor fi amenajate spații unde se vor desfășura expoziții, activități, zone de odihnă, iarmaroc, ateliere tematice și muzică live pe scenă.

Tipul Contractului

  • Contract de prestări servicii

Cerinte pentru ofertanti:

1. Experiență în domeniu: Companiile participante trebuie să aibă experiență relevantă.

2. Termen de execuție:  14 septembrie 2024

3. Instrucțiunile, Devizul, Acte solicitate și formularele de aplicare le puteți descărca de aici  -  Documente licitatie sau să le solicitați prin email: biotica.md@gmail.com.

Informații suplimentare:

- Toate ofertele trebuie să fie depuse în format electronic și/sau fizic până la data de 12 iulie 2024, ora 16.00.

- Ofertele vor fi evaluate pe baza prețului, calității propunerii tehnice și experienței ofertantului.

- Entitățile interesate sunt invitate să prezinte oferta de preț pentru serviciile sus indicate la adresa de email: biotica.md@gmail.com copie: gionmd20@gmail.com pentru informație suplimentară apelați la numărul de telefon: +373 69101626.