Concurs pentru selectarea unui grup de traineri / unei companii de training - servicii de instruire în cadrul Școala de Vară YouthBank



Concurs pentru selectarea unui grup de traineri / unei companii de training - servicii de instruire în cadrul Școala de Vară YouthBank

Pentru organizarea acestui eveniment FEE lansează un anunț de selectarea unei companii de training pentru organizarea activităților de consolidare a spiritului de echipă în vederea cooperării mai eficiente și atingerii obiectivelor comune.

Cadrul general

Fondul pentru Tineri este un program conceput pentru a încuraja participarea tinerilor din Republica Moldova în procesul decizional şi de mobilizare a resurselor în jurul unor probleme importante din comunităţile lor. Prin intermediul programului va crește rata de participare a tinerilor la dezvoltarea comunităţilor prin consolidarea capacităţilor şi expertizei acestora şi a organizaţiilor care îi susţin. Fundația Est-Europeană realizează programul Fondul pentru Tineri cu suportul financiar acordat de Suedia. În cadrul acestui program, Fundaţia Est-Europeană planifică organizarea Școlii de Vara Youth Bank – Editia 2024, care va avea loc în perioada 25-28 iunie 2024, cu participarea a cca 120 persoane.

Scopul concursului

Pentru organizarea acestui eveniment FEE lansează un anunț de selectarea unei companii de training pentru organizarea activităților de consolidare a spiritului de echipă în vederea cooperării mai eficiente și atingerii obiectivelor comune.

Subiecte de interes pentru tinerii participanți: dezvoltarea abilităților de comunicare eficientă și asertivă, team building, dicție și discurs public, brand personal, dezvoltare personala și armonie de sine, gestionarea conflictelor, educație financiară, time management, crearea de content și difuzarea pe Social Media, Copywriting, lupta împotriva discriminării și promovarea diversității și incluziunii, metode și tehnici de colectare de fonduri (exerciții practice), inclusiv noi tendințe  pe domeniul de tineret.

Subiecte de interes pentru coordonatori: Prevenirea și depășirea fenomenului de ardere profesională.

Obiectivul

Elaborarea conceptului şi organizarea instruirii, inclusiv outdoor (pe ateliere/grupuri) pentru 110 persoane, inclusiv 10 vorbitori de limba rusă, persoane cu vârsta cuprinsă între 13-20 ani.

Perioada de desfășurare: 25-28 iunie 2024, complexul turistic Odiseu.

Responsabilități

Compania va fi responsabilă pentru:

  • Elaborarea conceptului și agendei evenimentului, care va include exerciții și activități dinamice, inclusiv în aer liber;
  • Organizarea activităților de consolidare a spiritului de echipă, în comun cu participanții, în vederea cooperării mai eficiente și atingerii obiectivelor comune, dezvoltarea abilităților de comunicare eficientă și asertivă, îmbunătățirea capacităților de rezolvare a problemelor și de soluționare a conflictelor și încurajarea unui stil de viață mai sustenabil.
  • Asigurarea echipamentului necesar organizării activităților outdoor, inclusiv sunet, DJ;
  • Realizarea unui spot video de promovare a evenimentului;
  • Promovarea evenimentului în mediul online și realizarea fotografiilor reprezentative;
  • Utilizarea recuzitei necesare pentru desfășurarea exercițiilor outdoor în conformitate cu categoria de vârstă a participanților;
  • Oferirea materialelor informaționale și de suport în limba română și rusă;
  • Elaborarea raportului de eveniment în limba română și engleză. 

Cerințe  de calificare 

  • Cel puțin 3 ani de experiență de lucru în domeniul educației non formale și outdoor;
  • Experiență în livrarea programelor de training pentru tineri;
  • Experiență pozitivă de colaborare cu instituții non-guvernamentale;
  • Cunoașterea limbii române și ruse la nivel avansat. 

Aspecte organizaționale

Contractantul își va desfășura activitatea sub supravegherea directă a Coordonatorului de Programe. Structura și conținutul produselor vor fi elaborate reieșind din cerințele FEE. De asemenea, FEE își asumă responsabilitatea pentru multiplicarea materialelor de suport elaborate de către Contractant.

Potențialii candidați sunt rugați să expedieze următoarele documente:

  • Portofoliul companiei;
  • CV-urile membrilor echipei de traineri;
  • Conceptul detaliat și agenda;
  • Oferta financiară în LEI, TVA cota ZERO. 

Termenii de Referință pot fi accesați aici:

Fundația Est-Europeană anunță concurs pentru selectarea unui grup de traineri / unei companii de training pentru oferirea serviciilor de instruire în cadrul Școala de Vară YouthBank - FUNDAȚIA EST-EUROPEANĂ (eef.md)

Termenul limită pentru depunerea dosarului este 28 mai 2024, ora 14:00.

Dosarul va fi depus prin email la adresa: concurs@eef.md cu mențiunea ”Instruire Școala de vară Youth Bank - 2024” în linia de subiect.

Pentru întrebări și detalii Va rugăm să ne contactați prin e-mail la concurs@eef.md, cu mențiunea ”Întrebare instruire Școala de Vară Youth Bank - ” în linia de subiect. 

Pentru informații despre activitățile Fundației Est-Europene şi Programul Fondul pentru Tineri Vă rugăm să accesați: www.eef.mdwww.youthbank.mdhttps://www.youthbankinternational.org/ . 

Nota bene!

  • Doar candidații selectați vor fi contactați;
  • Dosarele incomplete nu vor fi evaluate.