A.O. ”Amici dei Bambini – Moldova” organizează concurs de oferte pentru achiziționarea unui autovehicul de 7-8 locuriA.O. ”Amici dei Bambini – Moldova” organizează concurs de oferte pentru achiziționarea unui autovehicol de 7-8 locuri

Context: A.O. ”Amici dei Bambini – Moldova” este o Organizație Non-Guvernamentală care activează în Republica Moldova de mai bine de 20 ani și promovează dreptul fiecărui copil la familie, educație și timp liber.

Amici dei Bambini - Moldova implementează, în perioada martie 2024 - mai 2025, proiectul nr.  AID 012832: ”PACE - PROTECȚIE, ACCEPTARE, CULTURĂ și EDUCAȚIE” pentru integrarea familiilor refugiate din Ucraina, prezente în comunitățile gazdă din Republica Moldova în cadrul inițiativei de urgență în favoarea populației afectate de conflictul din Ucraina și țările vecine.

În cadrul acestui proiect, vor fi implementate o serie de activități cu caracter social și educativ, inclusiv crearea a 4 Ludoteci și a unui LUDOBUS activ în raioanele Anenii Noi, Căușeni, Ștefan Vodă și Dondușeni necesitând achiziționarea unui autovehicul de 7-8 locuri.

 Scopul concursului:

Scopul acestui concurs este de a identifica și selecta cea mai bună ofertă, iar ulterior de a încheia un contract de vânzare cumpărare.

Caracteristicile de bază ale autovehicolului:

Tipul autovehicolului

Autoturism, 8 locuri sau autovehicol pasager/marfă cu minim 7, anul producerii 2023 sau 2024,

Volum portbagaj (l)

Cca. 1200 l

Combustibil

DIESEL

Capacitate cilindrica, (cm3)

Cca 2000

Tracțiunea

Față

Cutia de viteze

Automată/manuală

Consum combustibil

Consum redus pentru un motor cu putere rezonabilă, inclusiv în trafic urban

Alte caracteristici:

Rentabilitate și cost- eficiență

Costul redus/moderat al pieselor de schimb şi a deservirii tehnice, consum redus/mediu de combustibil

Rezistență

Model de autovehicol cu rezistență ridicată în timp, adaptat la drumurile naționale

Confort minim

Aer condiționat, încălzire scaune cel puțin față, senzori de parcare

Siguranță

Perne de siguranță pentru șofer și pasageri

Criterii de selecție a companiei:

  1. Oferta pentru autovehicolul nou să corespundă cu caracteristicile minime descrise mai sus;
  2. Experiența companiei candidate, durata prezenței pe piață;
  3. Existenta centrului specializat pentru deservirea tehnică atât în perioada de garanție cât și post garanție a autovehicolelor de modelul comercializat;
  4. Termenul şi condiţiile garanţiei, inclusiv garanţiei şi deservirii post-vânzare;
  5. Preț competitiv raportat la calitatea și siguranța automobilului.

Pentru ca ofertele să fie examinate acestea vor include în mod obligatoriu următoarele: 

  1. Oferta comercială cu preţul autovehicuului, inclusiv opțiunile adiționale la cele minime solicitate şi confirmarea că oferta companiei corespunde criteriilor de selecție prezentate mai sus;
  2. Termenul de livrare a autovehicolului (disponibilitate de a fi livrată imediat sau în termeni cât mai restrânși va constitui un avantaj).

Termenul limită pentru depunerea ofertelor: 10 mai 2024, cu titlul mesajului ”Ofertă autovehicol”, la adresa electronică: moldova.aibi@gmail.com. Oferta trebuie semnată de persoana responsabilă și aplicată ștampila companiei. Paginile cu semnături și ștampile trebuie trimise în forma scanată.

Persoana de contact: Stela Vasluian, 069000498

Notă: Amici dei Bambini, Moldova prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile Legii 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin expedierea dosarului, dvs. sunteți de acord că datele dvs. personale vor fi utilizate în procesul de recrutare. Documentele ce conțin date cu caracter personal se vor păstra doar pentru perioada de recrutare.