A.O. ADRA din Moldova solicită ofertă de preț pentru Aparate electrocasniceINTRODUCERE

Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor (ADRA) este brațul umanitar global al Bisericii Adventiste de Ziua a șaptea – parte a comunității adventiste de 20 de milioane, cu sute de mii de biserici la nivel global și cea mai mare rețea integrată de asistență medicală și educație din lume. ADRA oferă ajutor și asistență pentru dezvoltare persoanelor din peste 118 țări – indiferent de etnie, afiliere politică, sex sau asociație religioasă. Prin parteneriatul cu comunitățile, organizațiile și guvernele locale, ADRA este capabilă să livreze programe relevante din punct de vedere cultural și să construiască capacitatea locală pentru o schimbare durabilă.

ADRA Moldova în cadrul proiectului “Supporting local and refugee population in overcoming the consequences of war” donator ADRA Netherlands and EO Metterdaad  solicită oferte de preț pentru Utilaje medicale de uz personal. 

 

Condițiile și Termen limită de expediere a ofertelor:

Termenul limită de primire a ofertelor până în data de 18 aprilie 2024, ora 10:00. Ofertele recepționate după ora indicată vor fi respinse.

Alegera companiilor pentru achiziționarea aparatelor este planificată în data de18 aprilie  2024, după exprirare termenului de depunere a ofertelor. 

1. Ofertele sunt primite pe posta electronică moldovaadra@gmail.com sau  în plic sigilate  în original cu ștampila umedă, la adresa mun. Chişinău, str. Tighina 49. Orele de lucru sunt: 9:30 - 16:30 

2. Ofertele sunt solicitate cu condiția  livrării și descărcării de către ofertant a bunurilor la adresa indicată de solicitant

3. Termenul livrării: cel mult 3 zile de la semnarea contractului.

4. Ofertele v-or fi analizate și v-a fi aleasa compania cu cel mai avantajos preț. Contractul v-a fi semnatcu compania în care v-or fi produsle solicitate cu prețuri avantajoase, cu condiția livrării și descărcării la adresa indicată de solicitant.

5. Bunurile vor fi achitate  timp de 3 de zile de la semnarea contractului, conform specificărilor din contract. 

6. Includeți în ofertă prețurile produselor cu TVA, brandul, denumirea și descrierea produsului.

7. Pentru a fi considerată validă, oferta trebuie să conțină formularul de participare completat și semnat conform tabelului.

 Specificatia produselor cerute: 

  1. Frigider Refr/com, Tip instalare: Independentă, Constructia frigiderului: Cu două uși, Camere:  Frigider, Congelator, Sistem dezghețare frigider:  Automată, Sistem dezghețare congelator:  Manual, Clasa de eficiență energetică:  A+, Volumul total util:  272 L, Nivel de zgomot maxim :  39 dB – 10 buc.
  1. Masina de spalat Încarcare maximă : 7 kg, Clasa de eficiență energetică: B, Mod încărcare rufe:  Frontală, Numar de programe:  15, Tehnologie Inverter:  Advanced Inverter– 15 buc.
  2. Aragaz - Gas\el cooker, Tip cuptor: Cuptor cu gaz, Materialul suprafeței de lucru: Oțel emailat, Clasa de eficiență energetică:  A, Materialul Grilei:  Oțel emailat, Volumul camerei:  70 L, Aprindere electrică, Gaz- control – 6 buc.
  3. Microunda - Volumul camerei:28 L, Tip instalare:Independentă, Moduri de funcționare: Microunde, Grill, Putere microunde : 900 W, Tip control: Electronice, Număr Programe Automate: 8, Acoperirea internă a camerei: Email, Diametru platou: 315 mm, Blocare pentru copii – 8 buc.  

 

 

Informații suplimentare pot fi obținute de la: Danilescu Ghenadie, +37379933566.

Filiala ADRA Moldova  își rezervă dreptul de a accepta sau de a respinge orice ofertă, de a anula procesul de selectare și de a respinge toate ofertele în orice moment înainte de atribuirea contractului, fără a-și asuma responsabilitatea față de ofertanți.