Cererea de oferte pentru selectare unei companii în vederea prestării serviciilor de alimentație publică în cadrul unui evenimentCererea de oferte pentru selectare unei companii în vederea prestării serviciilor de alimentație publică în cadrul unui eveniment

Data lansării cererii de ofertă: 14/03/2024
Data și ora limită de depunere a CDO: 24/03/2024, ora 18:00

Fundația pentru Dezvoltare din Republica Moldova implementează Proiectul „Consolidarea rolului CNIDE Clasa Viitorului ca promotor al inovațiilor digitale în educație”.

Scopul proiectului este să îmbunătățească eficacitatea integrării tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC) în sistemul educațional general din Moldova.

Proiectul se desfășură în perioada 26 octombrie 2023 – 30 septembrie 2024.

Proiectul este implementat de Fundația pentru Dezvoltare din Moldova în consorțiu cu Organizația non-guvernamentală pentru educație STEM creativă „CRESTEM” cu suportul USAID, Suediei și Marii Britanii prin proiectul Tehnologiile Viitorului.

Fundația pentru Dezvoltare din Moldova solicită oferte de la furnizori de alimentație pentru catering la evenimentul „Gala – 5 ani de la deschiderea Centrului Național de Inovații Digital în Educație Clasa Viitorului”. La crearea ofertei furnizorii vor include și vor ține cont de următoarele aspecte:

  • Numărul de participanți: aproximativ 200 de participanți,
  • Locația evenimentului Sala de conferințe CNIDE Clasa Viitorului (450 m2), imagini cu sala sunt disponibile aici. (Chișinău, str. Ion Creangă 1, blocul 1 parter),
  • Meniul va consta din: 7 gustări de tip fingerfood (una dintre feluri fiind un desert),
  • Servicii logistice (600 pahare) și deservire a evenimentului.

DATA EVENIMENTULUI
26 aprilie 2024

MODALITATEA DE PLATĂ. Plata serviciilor se va efectua în o singură tranșă, după semnarea actului de predare primire a serviciilor, în baza contractului semnat.

Criteriul de evaluare aplicat pentru adjudecarea contractului: calitate – preț.

Condițiile anunțului: Companiile interesate sunt invitate să prezinte dosarele complete, care vor conţine:
Oferta tehnică: prezentarea companiei.
Oferta financiară: trebuie să includă bugetul total (cu TVA 0), exprimat în lei moldovenești.

Depunerea ofertelor: Ofertele vor fi depuse la adresa de email centrul@clasaviitorului.md cu titlul „Cerere de ofertă organizare eveniment CNIDE Clasa Viitorului”, sau aduse fizic la adresa str. Ion Creangă 1, bloc 1, etaj 3, Centrul Clasa Viitorului nu mai târziu de data și ora limită menționată în anunț.

Pentru detalii suplimentare contactați: Carolina Bondarciuc, Centrul Clasa Viitorului, GSM 060280980, email: centrul@clasaviitorului.md