Termen extins până la 25.01.2024 - A.O.RCTV Memoria -Termeni de referință vouchere nominale



RCTV Memoria -Termeni de referință vouchere nominale

TERMEN DE REFERINȚĂ

PENTRU ACHIZIȚIONAREA A VOUCHERELOR nominale PENTRU PRODUSE ALIMENTARE ȘI IGIENICE

Centrul de Reabilitare a Victimelor Torturii „Memoria” (în continuare RCTV Memoria) solicită Oferta financiară pentru achiziționarea a voucherelor nominale pentru produse alimentare și igienice conform Anexei 1. Activitate implementată în cadrul proiectului „Servicii de sprijin și reabilitare în situații de criză pentru refugiații ucraineni și victimele GBV din Moldova”, implementat de RCTV Memoria, cu sprijinul financiar al Church World Services, în perioada 01.03.2023 –29.02.2024.

Instrucțiuni pentru ofertanți

 1. TERMENUL LIMITĂ DE PREZENTARE A DOSARULUI DE APLICARE

Termenul limită de prezentare a dosarelor de aplicare este extins până la 25 ianuarie 2024 ora 21.00 (ora locală). Dosarele de aplicare vor fi prezentate în format electronic și expediate prin e-mail la adresa: rctvmemoria99@gmail.com cu mențiunea “Ofertă pentru achiziționarea  voucherelor pentru produse alimentare și igienice”.

Ofertele primite după ora și data specificată vor fi considerate întârziate și vor fi luate în considerare la discreția RCTV Memoria.

2. OBIECTUL ACHIZIȚIEI

Obiectul achiziției îl vor contitui - vouchere cu valoarea nominală de 500 MDL, 200 MDL fiecare pentru procurarea produselor din întreaga gamă disponibilă în magazine, cu excepția produselor de tutungerie și a băuturilor alcoolice.

3. ÎNTREBĂRI

Întrebările privind specificațiile tehnice sau administrative ale acestui anunț pot fi expediate prin email la adresa rctvmemoria99@gmail.com. Întrebările trebuie prezentate în formă scrisă, apelurile telefonice nu vor fi acceptate.

4. SPECIFICAȚII

Anexa 1 (https://memoria.md/files/publicatii//Termeni%20de%20referinta%20si%20Concursuri%20lansate/2024%20-%20Church%20Word%20Services/Termeni%20de%20referinta%20CWS%20pentru%20vouchere%20nominale.pdf) include specificațiile tehnice ale voucherelor nominale[1]  solicitate.

5. OFERTA DE PREȚ

  1.  Oferta de preț ca răspuns la prezentul anunț trebuie să conțină o sumă fixă (preț per unitate cu TVA inclus) ce include costurile de livrare. Prețul trebuie fixat în MDL și oferta trebuie să fie valabilă nu mai puțin de 30 (treizeci) de zile calendaristice după termenul limită de prezentare a ofertei);
  2. Oferta de preț trebuie să includă perioada estimativă de livrare (în zile calendaristice) a voucherelor (după recepționarea ofertelor).

6. CONDIȚIILE DE LIVRARE

Locul livrării voucherelor este mun. Chișinău, str. Ismail, 44.

7. EVALUARERA OFERTELOR. OFERTELE VOR FI EVALUARE ÎN BAZA URMĂTOARELOR CRITERII:

  1.  Oferta a fost completată în conformitate cu instrucțiunile din acest anunț și îndeplinește specificațiile tehnice minime necesare descrise în Anexa 1;
  2.  Sunt solicitate cele mai bune oferte de preț. Evaluarea se va face în bază la competitivitatea prețului (cel mai mic preț);
  3. Accesibilitatea rețelei de magazine a furnizorului;
  4. Termenul de valabilitate al voucher-ului nominal;
  5. Se anticipează că decizia finală să fie luată în baza ofertelor originale. Cu toate acestea, RCTV Memoria își rezervă dreptul de a solicita clarificări de la oricare furnizor;
  6. Preferința va fi acordată furnizorului al cărui ofertă întrunește toate cerințele tehnice ale prezentului anunț;

Dosarul de aplicare trebuie să includă OBLIGATORIU:

  1. Oferta oficială inclusiv ale voucherelor pentru produse alimentare și igienice;
  2. Copia certificatului oficial de înregistrare a companiei sau a licenței de desfășurare a activității;
  3. Capacitatea tehnică de gestionare a voucherelor;
  4. Lista companiilor cu care a colaborat anterior Ofertantul.

 [1]  * Notă: Machetele pentru materiale promoționale vor fi expediată la solicitare.

Articol adaugat de: Ludmila Popovici