Ambasadoarele Păcii - Programul de Leadership invită organizații locale să devină Huburi pentru Pace - ”Peace Hubs”pmlogo

Alăturați-vă în calitate de partener local în cadrul programului Ambasadoarele Păcii - Program de Leadership pentru a inființa un Hub pentru Pace - ”Peace Hub” în localitatea Dvs. 

Suntem încântați să vă prezentăm Ambasadoarele Păcii - Programul de Leadership, o inițiativă a Rețelei Femeilor pentru Democrație, susținută de UN Women Moldova și finanțată de Women's Peace & Humanitarian Fund. Acest program este conceput pentru a forma și dezvolta o comunitate de Ambasadoare ale Păcii - femei dinamice angajate să promoveze pacea, coeziunea socială și leadership-ul transformațional în cadrul comunităților lor.

De ce să ni te alături ca partener local și să inființați Hub-ul pentru Pace ”Peace Hub”?
Moldova a cunoscut tensiuni politice și etnice semnificative. Programul ”Ambasadoarele Păcii - Programul de Leadership” își propune să abordeze aceste provocări prin cultivarea unei noi generații de lideri dotați cu abilități de comunicare, leadership și rezolvare a conflictelor. În calitate de partener local, veți juca un rol esențial în promovarea păcii durabile și a angajamentului politic constructiv în regiunea noastră.

Repere ale programului

  • Formare în domeniul leadership-ului și al competențelor transversale pentru viitorii lideri.
  • Înființarea Centrului pentru pace ca model pentru activitățile de consolidare a păcii.
  • Programe de implicare a tinerilor și programe de leadership.
  • Implicare civică și educație electorală.
  • Dezvoltarea unei noi clase politice dedicate discursului pașnic.
  • Dialoguri intercomunitare și ateliere de rezolvare a conflictelor.
  • Schimburi culturale și activități de integrare.

Înregistrați interesul aici:
Formular de aplicare în Română: https://m.wdn-moldova.org/ro/peacehubinterest1
Formular de aplicare în limba Rusă: https://m.wdn-moldova.org/ru/peacehubinterest1

Termen limită de prezentarea interesului: 20 ianuarie 2024

Perioada de desfășurare activităților: martie – iulie 2024

Pentru detalii, vă rugăm să ne contactați pe e-mail:  info@wdn-moldova.org

De asemenea, sunteți bineveniți să distribuiți această informație potențialilor parteneri de rețea interesați, prietenilor și comunității dumneavoastră. Credem în puterea colaborării pentru a crea schimbări de durată. Împreună, putem pune bazele unui viitor pașnic și incluziv în Moldova. Așteptăm cu nerăbdare posibilitatea de a colabora cu organizația Dvs.

Acest proiect este implementat de Rețeaua Femeilor pentru Democrație „Women's Democracy Network”, cu susținerea UN Women, și finanțat de Fondul Femeilor pentru Pace și Asistență Umanitară