Achiziționarea serviciilor de creare a conținutului narativ



Achiziționarea serviciilor de creare a conținutului narativ

AO Grupul de Acțiune Locală Plaiul Codrilor solicită oferte de la persoanele juridice din Republica Moldova privind:

- producerea conținutului textual despre locațiile și activitățile, servicii turistice și produse locale din regiune, folosind un limbaj creativ și profesionist, adaptat publicului, pentru a convinge cititorii să viziteze regiunea.

-Termen limită de depunere ofertelor: 01.12.2023

Această activitate are loc în cadrul Proiectului Dezvoltarea platformei digitale pentru promovarea destinațiilor turistice și vânzarea serviciilor și bunurilor în Raionul Strășeni implementat cu suportul financiar al Uniunii Europene. Conținutul acestuia reprezintă responsabilitatea exclusivă a programului EU4Moldova: Local Communities, finanțat de Uniunea Europeană, Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ), Cooperarea Austriacă pentru Dezvoltare (ADC) și Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Polone – Asistența Poloniei; și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei GIZ Moldova Agenția Austriacă pentru Dezvoltare (ADA) și Solidarity Fund PL in Moldova.

Termen limită de depunere ofertelor: 01.12.2023

Pentru informații complete accesați linkul : https://drive.google.com/drive/folders/1aFbamDSUTK9q7Y9LxZjMV2FlepZjg7RE?usp=sharing

Detalii