Tender constructie aluminiu cu geamuri termopanSuntem echipa EcoVisio care lucrăm pentru a atinge potențialul Moldovei ca regiune-model de dezvoltare durabilă, și pentru ca oamenii de aici să-și atingă potențialul de a schimba ceva în bine. Viziunea noastră pentru viitorul Moldovei și al întregii regiuni înseamnă o societate activă, un mediu înconjurător sănătos și o economie prosperă și echitabilă.

De aceea, ne propunem ca la EcoTrainingCentru din s. Riscova, unde am creat de-a lungul mai multor ani o comunitate sanatoasa cu viziuni sustenabile, sa amelioram conditiile de organizare a evenimentelor prin largirea spatiilor de utilizare. Si avem nevoie sa gasim un furnizor, care are experienta si expertiza in:

constructie din aluminiu (imitatie lemn din fabrica) pentru izolarea spatiului cu geamuri termopan energoeficient de 28mm, dupa urmatoarele detalii tehnice:

C1 - 2 bucati dimensiunea de 2200*4300 mm, compusa din 3 compartimente, dintre care 2 sa fie cu mecanism de deschidere glisanta, punte termica 18mm

C2 - 1 bucata compusa din o sectie triungiulara cu dimensiunile 3720*1600 mm si o sectie din 3 compartimente cu o usa batanta, puntea termica 24mm. compartimentele sa fie separate prin profil de otel 50*50mm.

Ofertele tehnice si financiare le asteptam la adresa de email procurement@ecovisio.org pana pe data de 20.11.2023

Pentru informatii suplimentare sau mai multe detalii tehnice, va rugam sa apelati la nr 69439036 (Liliana)