Cerere de oferte – servicii de traducere scrisă



Centrul de Caritate pentru Refugiați (CCR) este o organizație non-guvernamentală în Republica Moldova, care este partener în cadrul consorțiului european în implementarea proiectului ”Refugin` - abordare comunitară pentru o integrare holistică a tinerilor refugiați pe termen lung”, cofinanțat de Programul @Erasmus+ al Uniunii Europene.

În acest context, CCR anunță concurs pentru achiziția servicii de traducere scrisă a unui manual de bune practici în domeniul integrării tinerilor refugiați în societatea gazdă din limba engleză în limba română.

Volumul estimativ al traducerilor este de: 70,6 pagini.

Calculul pentru o pagină se face pentru 1800 de caractere fără spații.

Termen de executare a traducerii: 22 noiembrie 2023.

Criteriile de selecție:

  1. Experiența în domeniu;
  2. Calitatea traducerii textului propus în cadrul prezentului concurs;
  3. Termenul de executare a traducerii;
  4. Oferta financiară.

Condiții de participare:

Oferta trebuie să fie datată, semnată şi ștampilată de către ofertant și va include:

  1. Copia certificatului de înregistrare pentru persoană juridică (cu indicarea persoanei responsabile de executare a traducerii, cu anexarea CV-ului acesteia). Mostrele de traduceri pot fi anexate sau prezentate linkurile lucrărilor relevante.
  2. Oferta financiară în lei moldovenești, care să indice prețul inclusiv TVA per pagină (1800 de caractere fără spații) și termenul de realizare a traducerii.
  3. Termen limită de expediere a ofertelor:11.2023.  Plata va fi efectuată prin virament în contul furnizorului în valută națională.
  4. Companiile interesate sunt rugate să depună dosarul printr-un mesaj electronic la adresele: logistics.officer@ccr.md și charitycentre4refugees@gmail.com cu subiectul “Oferta – servicii traduceri scrise”.
  5. Informații suplimentare pot fi obținute până la data de 06.11.2023 la numărul de telefon: +373 68 57 55 28, Oleg Popa, ofițer de achiziție.