Termen EXTINS/Termeni de referință: SRL „Biopack Trading”, prin intermediul A.O. „Femei pentru Femei”, anunță selectarea unei companii/servicii de realizare a magazinului online



Termeni de referință: SRL „Biopack Trading”, prin intermediul A.O. „Femei pentru Femei”, selectează anunță selectarea unei companii/servicii de realizare a magazinului online

SRL ­­­„Biopack Trading” este o societate fondată în anul 2019 și are are misiunea de a contribui la combaterea poluării cu plastic de unică folosință și promovarea modului de viață ecologic. Societatea oferă alternative ecologice de ambalare a produselor și soluții inovative de compostare a deșeurilor organice în condiții de casă.

Femei pentru Femei este o organizație non-profit feministă care dezvoltă programe pentru a promova, pentru a susține și pentru a proteja drepturile femeilor și demnitatea acestora. Suntem o organizație bazată pe colaborare, suroritate, profesionalism, schimbarea la firul ierbii și respect reciproc. Misiunea noastră este de a însoți femeile și fetele în drumul lor spre autonomie și pentru a ne atinge misiunea, ne conducem după valorile: feminism, empatie și echitate.  

DESPRE OPORTUNITATE 

Femei pentru Femei (FpF) implementează în perioada februarie – decembrie 2023 proiectul „U-POWER - susținerea liderismului femeilor și a coeziunii sociale în procesul de consolidare a păcii” (în continuare Proiectul). Proiectul își propune să contribuie la reabilitarea socio-economică și participarea civică a femeilor și fetelor în procesul de consolidare a păcii. Proiectul este implementat în parteneriat cu Centrul de Educație Non-formală „Diversitate” și „CRISP” – Crisis Simulation for Peace, cu susținerea financiară a UN Women Moldova, prin intermediul Fondul Femeilor pentru Pace și Asistență Umanitară.

În vederea realizării Obiectivului 1 a proiectului: Sprijinirea creșterii socio-economice a femeilor prin consolidarea capacităților acestora și prin creșterea abilităților de conducere și manageriale, SRL Biopack Trading lansează apel de achiziții, fiind beneficiară de Tip Voucher a Proiectului. Se anunță selectarea unei companii/servicii de realizare a magazinului online greenpack.md care va oferi oferte de preț pentru următoarele articole:

1. Dezvoltarea platformei de comerț online greenpack.md, inclusiv creare de conținut;

 2. Servicii realizare foto produs (100 poze pe fundal alb și 10 poze lifestyle);

3. Servicii conectare Payment Card;

4. Servicii de mentenanță și Administrare website timp de 12 luni.

În acest sens, încurajăm companiile interesate să prezinte oferta de prețuri care va conține următoarea informație: 

  • Datele de contact ale companiei; 
  • Persoana de contact; 
  • Rechizitele bancare ale companiei; 
  • Licență privind domeniile de activitate/Certificat de înregistrare;
  • Oferta de preț propriu-zisă.

Criterii de selecție a ofertantului: 

  • Experienţa ofertantului (companiei candidate): prezenţa pe piaţă, clienţi fideli/referinţe; 
  • Preţ competitiv, inclusiv cu respectarea raportului preţ-calitate; 
  • Condițiile de achitare; 

Data limită de depunere a ofertelor este 5 noiembrie 2023. 

Ofertele vor fi prezentate în format electronic și expediate prin e-mail la adresa: office@biopacktrading.md, cu mențiunea „Ofertă de prețuri pentru servicii de dezvoltare magazin online”. Persoană de contact: Ana Bradu, tel:+373 68740482. Valabilitatea ofertei va fi valabilă cel puțin 30 zile de la data limită pentru depunerea ofertelor. 

Articol adaugat de: Natalia Rezneac