AO Laolaltă anunță concurs de selectare a unui operator economic pentru prestarea serviciilor de construcție și amenajare a terenului de joacă pentru copii pe lângă Centru Comunitar Multifuncțional din satul Chircăiești, r. Căușeni



AO Laolaltă anunță concurs de selectare a unui operator economic pentru prestarea serviciilor de construcție și amenajare a terenului de joacă pentru copii pe lângă Centru Comunitar Multifuncțional din satul Chircăiești, r. Căușeni

Asociația Obștească Laolaltă anunţă concurs de oferte de preț privind selectarea unui operator economic pentru prestarea serviciilor de construcție și amenajare a terenului de joacă pentru copii pe lângă Centru Comunitar Multifuncțional din satul Chircăiești, r. Căușeni. Concurs de oferte de preț desfășurat în cadrul proiectului „Enhancing Moldovan Society’s Capacity to Respond to the Refugee Crisis” finanțat de UNHCR și implementat de AO Laolaltă în cadrul Inițiativei „Moldova pentru Pace”.

Obiectivul concursului: Selectarea unui operator economic care va presta servicii de construcție și amenajare a terenului de joacă pentru copii pe lângă Centrul Comunitar Multifuncțional din satul Chircăiești, r. Căușeni.

Rezultate aşteptate: Compania selectată va fi aleasă pentru a oferi servicii de construcție și amenajare a terenului de joacă pentru copii pe lângă Centrul Comunitar Multifuncțional din satul Chircăiești, r. Căușeni conform condițiilor solicitate de Asociația Obștească Laolaltă în prezentul document şi în baza contractului semnat între părţi (compania selectată şi AO “Laolaltă”).

 

Dosarul va include în mod OBLIGATORIU următoarele:

Modul de întocmire a ofertelor: Oferta financiară va conține data, semnătura olografă și amprenta ștampilei (în cazul în care operatorul economic deține ștampilă) sau semnătura electronică, datele bancare şi datele de contact (adresă, telefon fix, telefon mobil, e-mail).

Criteriul de evaluare aplicat pentru adjudecarea contractului: Cel mai mic preț.

Cerințe minime de calificare: Experiență de cel puțin 2 ani în domeniul serviciilor solicitate. Operatorul economic va prezenta dovada executării în ultimii 2 ani a cel puțin 3 contracte cu servicii similare executate.

Plata pentru serviciile prestate. Achitarea va fi efectuată în 2 tranșe egale, înainte și după recepționarea bunurilor. Transferul către prestator va fi efectuat în lei (MDL).

Termenul limită de executare a contractului este 28.12.2023.

Ofertele pot fi expediate în versiune electronică la adresa:  achizitii@laolalta.md.

 

Termenul limită de prezentare a ofertelor este 06 noiembrie 2023, ora 23:59.

 

Pentru informații suplimentare

Valentina Malenchi, 068969617, achizitii@laolalta.md