Cerere de ofertă de prețuri pentru achiziționare de mobilier școlarCerere de ofertă de prețuri pentru achiziționare de mobilier școlar

Cerere de ofertă de prețuri pentru achiziționare de mobilier școlar

Context: Filiala din Moldova a Asociației Amici dei Bambini este o Organizație Non-Guvernamentală care activează în Republica Moldova de mai bine de 20 ani și promovează dreptul fiecărui copil la familie, educație și timp liber.

Amici dei Bambini, Moldova implementează, în perioada august 2023 – februarie 2024, proiectul de răspuns la criza refugiaților din Ucraina ”Empowering Futures: Providing Safe and Inclusive Education for Girls and Boys Affected by the Ukraine Crisis” cu susținerea financiară PLAN International. 

Drept răspuns la necesitatea de școlarizare a copiilor ucraineni, prezenți temporar pe teritoriul R. Moldova și pentru a sprijini participarea acestora la lecțiile ONLINE, propuse de sistemul educațional Ucrainean, Amici dei Bambini, Moldova va crea și dota 4 Centre de Resurse în cadrul a 4 școli din Regiunea Nord a Republicii.

Scopul concursului:

Scopul acestui concurs constă în identificarea și selectarea celor mai bune oferte pentru achiziționarea mobilierului și încheierea contractelor de colaborare/vânzare cu durată de 1 an + 1 an cu păstrarea prețurilor pe perioada contractuală.  

Sarcina tehnică:

Agenții economici din R. Moldova, interesați să participe la prezentul concurs, sunt invitați să prezinte oferte de preț pentru echipament tehnic cu următoarele caracteristici:

Nr.1

Caracteristici tehnice minime

Cantitate

Preț unitar

Preț total MDL

Termenul de garantie

Termenul de livrare

Costul livrării:

în raza  mun. Chișinău;

Bălți;

Florești.

1.

Set de mobilă ”Educație interactivă” destinat pentru centre de resurse școli

Dimensiuni 3600*460*2155mm

Format din: cadru, perete din spate, fațadă, 4 table școlare, sistem de alunecare, dulap pentru haine 390*460*2115mm.

 

4

 

 

 

 

 

2

Masă de scris

1200*600*750mm

4

 

 

 

 

 

3

Scaun profesor ISO

8

 

 

 

 

 

4

Bean Bag fotoliu XL

20

 

 

 

 

 

5

Scaun pleant negru (NISSE)

40

 

 

 

 

 

Caracteristici tehnice: modelele prezentate în document sunt orientative _ Anexa 1

Agenții economici pot prezenta oferte pentru 1 sau mai multe poziții solicitate în concurs.

Ofertantul care va putea demonstra cel mai bun coraport între calitate și preț va fi contactat pentru stabilirea condițiilor de colaborare/contractare.

Cerințe minime de calificare:

Ofertantul trebuie să fie persoană juridică, specializată în importul și/sau comercializarea articolelor de papetărie și birotică, cu o experiență în domeniu de minim 2 ani.

Dosarul candidatului va conține

  • Oferta financiară (în lei MDL)
  • Certificatul de înregistrare al companiei / Licența;
  • Rechizitele bancare ale companiei;
  • Datele de contact ale companiei;
  • Persoana de contact.

Data limită pentru depunerea dosarelor candidaților: 26 septembrie 2023, cu titlul mesajului ”Ofertă mobilier școlar”, la adresa electronică moldova.aibi@gmail.com

Persoana de contact: Tatiana Lungu, GSM: 069291115.