Asociația Amici dei Bambini, Moldova organizează concurs de oferte privind achiziția de imprimante multifuncționale



Asociația Amici dei Bambini, Moldova organizează concurs de oferte privind achiziția de imprimante multifuncționale

Cerere de ofertă de prețuri pentru achiziționarea a 5 imprimante multifuncționale și accesorii (set cartușe de rezervă)

Context: Filiala din Moldova a Asociației Amici dei Bambini este o Organizație Non-Guvernamentală care activează în Republica Moldova de mai bine de 20 ani și promovează dreptul fiecărui copil la familie, educație și timp liber.

Amici dei Bambini, Moldova implementează, în perioada mai – noiembrie 2023, proiectul de răspuns la criza refugiaților din Ucraina ”Sporirea accesului la oportunități sigure, protectoare și calitative de învățare formală și non-formală pentru copiii ucraineni, strămutați temporar pe teritoriul Republicii Moldova și copiii din comunitățile gazdă prin intermediul centrelor de învățare prietenoase copiilor, Ludotecilor și Ludobusului” cu susținerea financiară a Education Cannot Wait prin intermediul UNICEF Moldova și PLAN International, Moldova. 

Drept răspuns la necesitatea de școlarizare a copiilor ucraineni, prezenți temporar pe teritoriul R. Moldova și pentru a sprijini participarea acestora la lecțiile ONLINE, propuse de sistemul educațional Ucrainean, Amici dei Bambini, Moldova va crea și dota 5 Centre de Resurse în cadrul a 5 școli din mun. Chișinău.

Scopul concursului:

Scopul acestui concurs constă în identificarea și selectarea celei mai bune oferte pentru achiziționarea a 5 imprimante multifuncționale și accesorii (set cartușe de rezervă) cu încheierea unui contract de achiziții.

Sarcina tehnică:

AO Amici dei Bambini, Moldova este beneficiară de proiect de asistență tehnică și este scutită de impozitul pe venit, accize, taxe vamale, taxe pentru efectuarea procedurilor vamale, taxe pentru mărfurile care, în procesul utilizării, cauzează poluarea mediului, precum și aplicarea scutirii de TVA cu drept de deducere pentru mărfurile şi serviciile utilizate.

În acest context, agenții comerciali din R. Moldova interesați să participe la prezentul concurs, sunt invitați să prezinte oferta de preț pentru achiziția următorului echipament tehnic indicând prețul cu TVA inclus și TVA 0%:

Caracteristici tehnice minime

Cantitate

Preț MDL cu TVA

Preț MDL TVA 0%

Imprimantă

MFU – Multifunctional; Tip- Laser Color; Confecțiuni - Rj45 și wifi; Scaner- dublu cu fider; Resurs cartuș de la 3400 foi; Mărimea foii - A4.

Accesorii:  set de cartușe de rezervă

    5

 

    5

 

 

Cerințe minime de calificare:

Ofertantul trebuie să fie persoană juridică, specializată în importul și/sau comercializarea tehnicii computerizate, cu o experiență în domeniu de minim 2 ani.

Dosarul candidatului va conține

  • Oferta financiară (în lei MDL cu TVA inclus și TVA 0%);
  • Certificatul de înregistrare al companiei / Licența;
  • Rechizitele bancare ale companiei;
  • Datele de contact ale companiei;
  • Persoana de contact.

Data limită pentru depunerea dosarelor candidaților: 12 iulie 2023, cu titlul mesajului ”Ofertă imprimante”, la adresa electronică moldova.aibi@gmail.com

Persoana de contact: Tatiana Lungu, GSM: 069291115.