Solicitare oferte servicii Arenda sălii, alimentație, cazare pentru organizarea instruirilor



Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități din Republica Moldova în calitate de partener al UNFPA implementează activități din cadrul proiectului ”Mainstreaming a disability inclusive humanitarian response to the Ukrainian refugee crisis”, parte a Programului Partnership on the Rights of Persons with Dizabilities,  în perioada aprilie -noiembrie 2023.

Scopul Proiectului este de a îmbunătățați acordată persoanelor refugiate cu dizabilități  din Ucraina, prin acțiuni de fortificare a competențelor prestatorilor de servicii, prin îmbunătățirea colectării de date statistice dezagregate privind numărul persoanelor cu dizabilități refugiate, oferirea sprijinului prin intermediul programelor de asistență umanitară refugiaților cu dizabilități bazat pe necesități.     

În scopul implementării obiectivelor proiectului AOPD va organiza o serie de activități de instruire a actorilor sociali, care oferă suport persoanelor cu dizabilități refugiate din următoarele domenii poliție, asistență socială, sănătate, justiție, precum și reprezentanți ale societății civile din domeniul dizabilității.  

Activitățile vor fi organizate în perioada 20 iunie – 25 noiembrie 2023, 6 sesiuni a cîte 2 zile fiecare sesiune. La fiecare sesiune vor participa 25-30 persoane.

Locația pentru organizarea treningului trebuie să asigure condiții de accesibilitate pentru persoane cu dizabilități.

În acest context solicităm oferte pentru servicii de:

  • Servicii arenda Sălii pentru organizarea treningurilor, capacitate 25-30 persoane;
  • Alimentație: dejun, pauză de cafea, prânz, cină;
  • Servicii de cazare,

Oferta va indica costurile cu TVA 0.

Ofertele vor fi transmise până la data de 12 iunie 2023 la adresa info@aopd.md. Pentru mai multe detalii contact la număr 079222505.