Concurs de oferte software conceput pentru automatizarea unităților de catering, industria ospitalității și a divertismentului (HoReCa) si Echipament POS:



S.R.L ”CIUPILUX ” anunţă concurs de oferte pentru selectarea unei companii care să ofere echipamentul tehnic necesar implementării activităților din cadrul programului „Soluții digitale mici pentru entități care își desfășoară activitatea în Grupurile de Acțiune Locală” :

1.Pachet software conceput pentru automatizarea unităților de catering, industria ospitalității și a divertismentului (HoReCa).

2.Echipament POS:

*All in One TS-1568 POS-i3

*Lada de bani M330E

*NFC Reader ACR-122U

*Bratara cu cip Mifare

*Imprimanta POS TS-80C USB/LAN

*Shuttle XPC slim Barebone DL20N Intel Celeron N4505

*Monitor Philips ''21.5 ''223V5LHSB

*HDMI Keyboard&Mouse Sven Standard KBS330C

Invităm companiile interesate de concurs să prezinte ofertele conform condiţiilor solicitate de S.R.L ”CIUPILUX ” în prezentul anunt.

Plăţile vor fi efectuate prin virament bancar, după recepționarea bunurilor. Transferul către prestator va fi efectuat în lei (MDL).

Ofertele pot fi trimise în versiune electronică la adresele lunca.rautului.gal@gmail.com sau emmanuela.cernei@yahoo.com

.

Termenul limită de prezentare a ofertelor este 12.05.2023 .

Pentru informații suplimentare: Barbascumpa Natalia, director GAL „Lunca Răutului”tel.068645198

Programul este implementat cu susţinerea financiară a Rețelei Naționale LEADER în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Tartu, Estonia, finanțat de ESTDEV – Centrul Estonian pentru Cooperare Internațională pentru Dezvoltare .

Articol adaugat de: GAL Lunca Răutului