Concurs de oferte pentru selectarea unei/unor companii IT pentru crearea platformei web



    Asociația Grupul de Acțiune Locală „Stâncile Prutului” anunţă concurs de oferte pentru selectarea unei/unor companii IT care să ofere servicii de creare a platformei web în cadrul proiectului „Soluții digitale mici pentru sectoarele public, antreprenorial și civic”.  Proiectul este implementat de Rețeaua Națională LEADER în parteneriat cu și Asociația de Dezvoltare Tartu, Estonia cu susţinerea financiară a ESTDEV – Centrul Estonian pentru Cooperare Internațională pentru Dezvoltare.

   Obiectivul concursului: Procurarea serviciilor de creare a platformei web a Asociației GAL „Stâncile Prutului” necesară pentru buna implementare a programului LEADER.

   Rezultate aşteptate: Compania selectată va presta serviciile conform condiţiilor solicitate de Asociația GAL „Stâncile Prutului” în prezentul document şi în baza contractului semnat între părţi (compania selectată şi Asociația GAL „Stâncile Prutului”).

   Dosarul va include în mod OBLIGATORIU următoarele:

  • Date despre companie (denumirea, adresa poștală, datele bancare, telefonul de contact, adresa electronică, persoana responsabilă);

  • Copia certificatului de înregistrare a companiei/extrasul din registrul de stat al persoanelor juridice;

  • Oferta financiară, prezentată în MDL, cu indicarea sumei brute – pentru persoanele fizice și cu TVA inclus – pentru persoanele juridice. Sunt acceptate maximum câte 2 variante de oferte ce corespund specificaţiilor solicitate pentru lot.

  • CV-ul persoanei fizice sau al organizației/companiei ofertantului;

  • Portofoliul lucrărilor relevante elaborate în ultimii 2 ani (minim 3 produse ) și portofoliul de clienți (prezentarea unor scrisori de recomandare va constitui un avantaj);

  • Termenul de valabilitate a ofertei financiare înaintate va fi indicat expres în oferta financiară (nu mai puţin de 30 de zile);

  • Condițiile/termenii de garanție a serviciilor;

    Sarcini Pentru Prestator:

  • Prestatorul își va desfășura activitatea în strânsă colaborare cu echipa de management a GAL-ului, va activa în afara oficiului, dar va participa la toate ședințele ce vizează aprobarea etapelor de elaborare a platformei WEB.

  • Prestatorul va adapta conceptul platformei în limba română, rusă și engleză, de asemenea, platforma web necesită să fie adaptată pentru versiunea mobilă.

  • integrarea în platformă a unei aplicații sau extensii care va permite la dorință să trimită notificări utilizatorilor

pentru a primi noutățile din activitatea GAL, dar și alte informații de interes comunitar, efectuarea diferitor sondaje ad-hoc și examinarea necesităților la nivel local pentru implicarea în GAL.

  • Informația despre noutăți/evenimente/activități GAL plasată pe platformă WEB să aibă opțiunea de descărcare în PDF și printare.

  • Integrare platformei cu social media a GAL (FB, Instagram, etc.)

  • Arhiva GAL să fie legată cu un link de acces

  • Platform ava include link-uri la saiturile organizațiilor și instituțiilor de profil

    Modul de întocmire a ofertelor: Oferta financiară va conține data, semnătura, rechizitele bancare şi datele de contact (adresă, telefon fix, telefon mobil, e-mail).

 Criterii de Evaluare

  1. Oferta financiară;

  1. Experiență de cel puțin 1 an în domeniul serviciilor solicitate.

  1. Resurse și capacități tehnice și umane suficiente pentru executarea contractului în termen. Disponibilitatea de a lucra în termeni restrânși va constitui un avantaj;

  1. Portofoliul companiei și profesionalismul lucrărilor/site-urilor executate;

  1. Reputația și imaginea companiei. Prezentarea unor scrisori de recomandare va constitui un avantaj.

  1. Oferta trebuie să fie datată, semnată și ștampilată de compania ofertantă și expediată prin e-mail la gal.stancileprutului@gmail.com, cu mențiunea „Platformă web pentru asociația GAL Stâncile Prutului” sau direct la sediul GAL ( or. Glodeni, str. Suveranitățiii nr.4 bir.3) până pe 17 mai 2023, ora 16:00.

  1. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 069003639 sau la adresa de e-mail: gal.stancileprutului@gmail.com.

  1. În cazul în care oferta prezentată nu va întruni condițiile concursului, nu se va conforma exigențelor prevăzute de prezenta solicitare sau/și nu va fi depusă în termenul limită indicat, oferta va fi respinsă fără a fi examinată.

 

Plata pentru serviciile prestate. Plăţile vor fi efectuate prin virament bancar, după recepționarea serviciilor. Transferul către prestator va fi efectuat în lei (MDL).

Perioada de executare a contractului iunie – august 2023  (contractul va fi semnat în MDL).

 Ofertele vor cuprinde:

De la: Numele ofertantului, data, semnătura directorului, amprenta ştampilei, rechizitele bancare şi datele de contact (adresă, telefon fix, telefon mobil, e-mail);

Denumirea serviciuluii: Crearea platformei web pentru Asociația GAL Stâncile Prutului

Termenul de valabilitate a ofertelor este ______ de zile.

 Termenul limită de prezentare a ofertelor este 17 mai 2023, ora 16:00.

 Pentru informații suplimentare:

Bucliș Ghenadie, director, telefon 069003639, e-mail: gal.stancileprutului@gmail.com

Articol adaugat de: Asociația GAL Stâncile Prutului