Contractarea lucrărilor de reparaţie a sălii de clasă



Anunţ specific de achiziţii

Cerere de cotaţii

Lucrări

Ţara: Republica Moldova

Instituţia: IP Colegiul Mihail Ciachir din Comrat 

Titlul proiectului: Învăţământul Superior din Moldova

ID Proiect: P167790

Titlul subproiectului: "Crearea condiţiilor moderne pentru formarea capitalului uman competitiv pe piaţa muncii la colegiul „Mihail Ciachir” din Comrat"

Titlu: Lucrări de reparaţie a sălii de clasă specializată la programul „Educaţie timpurie”

Ref. Nr.: MD-M. CIACHIR-352875-CW-RFQ

1. Proiectul învăţământului superior din Moldova (PÎSM) este un proiect finanțat de Banca Mondială care urmează să fie implementat în perioada mai 2020 - decembrie 2025.Costul total al creditului este de 35,7 milioane Euro (echivalentul a 39,4 milioane USD) finanţat de Asociaţia Internaţională pentru Dezvoltare (IDA) şi este acordat Republicii Moldova în sprijinul învăţământului superior din Moldova.

Obiectivul proiectului este de a îmbunătăşi orientarea către piaţa muncii a instituţiilor de învăţământ superior selectate şi mecanismele de asigurare a calităţii. Proiectul este organizat în jurul a trei componente şi include intervenţii sistemice în domeniile calităţii, finanţării şi managementului învăţământului superior. 

O componentă a PÎSM este Programul de Îmbunătăţire a Învăţămîntului Superior (PÎÎS) care urmează să fie implementat de instituţiile de învăţământ superior şi colegiile pedagogice selectate pentru a răspunde unora dintre cele mai stringente necesităţi ale acestora în scopul orientării către piaţa muncii.

Astfel, pentru realizarea obiectivelor PÎÎS Ministerul a semnat cu IP Colegiul Mihail Ciachir din Comrat Acordul de subfinanţare a subproiectului "Crearea condiţiilor moderne pentru formarea capitalului uman competitiv pe piaţa muncii la colegiul „Mihail Ciachir” din Comrat".

2. Conform Acordului de subfinanţare nr. MD-MOED-6542-ASF-C-05 din 24.10.2022 o parte din mijloacele alocate vor fi utilizate pentru finanţarea contractului atribut în cadrul achiziţiei de lucrări de reparaţie a sălii de clasă specializată la programul „Educaţie timpurie”.

3. IP Colegiul Mihail Ciachir din Comrat invită operatorii economici eligibili să depună oferte sigilate pentru realizarea lucrărilor de reparaţie a sălii de clasă specializată la programul „Educaţie timpurie” cu suprafaţa de 155,5 m2, ce includ lucrări de renovare a spaţiilor de învăţare precum, lucrări de finisare a pereţilor, reabilitarea pardoselii şi a tavanului, lucrări de reabilitare a sistemului de iluminare şi electric, modernizarea sistemului de încălzire şi ventilare etc., cu perioada de executare a lucrărilor – 6 luni. 

4. Achiziţia se va desfăşura prin procedura de cerere de cotaţii (RFQ), astfel cum se specifică în „Regulamentul Băncii Mondiale privind Achiziţiile pentru Debitorii de Finanţare a Proiectelor de Investiţii – Achiziţii în cadrul Proiectelor de Investiţii cu Finanţarea Bunurilor, Lucrărilor, Serviciilor de Non-Consultanţă şi Consultanţă”, din 1 iulie 2016, revizuit la 1 noiembrie 2017 şi 1 august 2018 (denumit în continuare „Regulament de achiziţii”); şi este deschisă tuturor ofertanţilor eligibili, astfel cum sunt definiţi în Regulamentele privind achiziţii prenotat. 

5. Ofertanţii eligibili interesaţi pot obţine informaţii suplimentare de la managerul de achiziţii  guseinov.igor@gmail.com, telefon de contact: 0298 2 60 35, în timpul orelor de lucru  08:00-17:00.

6. Ofertele trebuie să fie transmise la adresa de mai jos înainte de 18 mai 2023, ora 11:00.  

Ofertele întârziate, depuse după termenul indicat mai sus vor fi respinse. 

7. Ofertele vor fi deschise public în prezenţa reprezentanţilor desemnaţi ai Ofertanţilor şi a oricărei persoane care alege să participe la deschiderea ofertelor, la adresa de mai jos la 18 mai 2023, ora 11:00.

8. Adresa menţionată mai sus, în punctul 6, 7 este: 

Biroul 1 

Igor Guseinov, managerul de achiziţii

str. Lenin, 160, mun. Comrat, MD-3801, Republica Moldova

tel.: 0 298 2 60 35

e-mail: guseinov.igor@gmail.com 

http://cpcomrat.educ.md/объявления/ 

Articol adaugat de: Igor Guseinov