Solicitare de oferte pentru achiziția unui lot de vouchere multifuncționale



Solicitare de oferte pentru achiziția unui lot de vouchere multifuncționale

Asociația Obștească „Centrul de Caritate pentru Refugiați” invită agenții economici să-și depună ofertele pentru achiziția unui lot de vouchere multifuncționale pentru produse alimentare și igienice, în cadrul proiectului Sprijinirea refugiaților vulnerabili și a populației locale în contextul crizei refugiaților din Ucraina - de la ajutor primar la integrare, cu sprijinul financiar al Mercy Corps Global.

OBIECTUL ACHIZIȚIEI

Obiectul achiziției îl va constitui un lot de vouchere multifuncționale pentru 2000 beneficiari (persoane), cu valoarea nominală totală de 1000 MDL pentru un beneficiar, pentru următoarele produse:

1) produse alimentare (cu excepția articolelor de tutungerie și cu conținut de alcool),

2) produse igienice (cu excepția produselor cosmeticii decorative).

Voucherele vor fi distribuite cu titlu gratuit refugiaților din Ucraina și populației locale vulnerabile din raioanele centrale, de sud, est și vest a Moldovei. 

Criteriile de Eligibilitate sunt:

  • persoane juridice înregistrate în Republica Moldova;
  • să dețină rețea de magazine în regiunile centrale, de sud, est și vest a Moldovei;
  • să aibă capacitatea tehnică de gestionare a certificatelor/voucherelor valorice;
  • să dețină licență în vânzarea bunurilor, cu rețea de magazine în raioanele centrale, de sud, est și vest ai Republicii Moldova;

Informații cu privire la cerințele față de oferta comercială, criteriile de evaluare a ofertelor, precum și alte informații pot fi accesate în dosarul concursului.

Dosarul concursului poate fi descărcat AICI.

Termen limită de expediere a ofertelor: 01 mai 2023.  

Companiile interesate sunt rugate să depună dosarul printr-un mesaj electronic la adresele: logistics.officer@ccr.md și charitycentre4refugees@gmail.com cu subiectul “Oferta - vouchere pentru refugiați”, sau depus în plic sigilat la adresa oficiului AO „Centrul de Caritate pentru Refugiați”: str. Vasile Alecsandri, 64, MD-2012, mun. Chișinău.

Un potențial ofertant care dorește clarificări privind Invitația pentru prezentarea de oferte va contacta în scris organizația la adresa de e-mail: logistics.officer@ccr.md,  în copie: charitycentre4refugees@gmail.com, nu mai târziu de trei (3) zile calendaristice înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Ofițer de achiziție: Oleg Popa, +373 68 57 55 28.