Concurs prin cerere de oferte pentru selectarea unei companii pentru efectuarea lucrărilor de Construcții și reparații în cadrul Centrului de Reziliență a Femeilor Ophelia



Asociația obștească AO Ophelia anunţă concursul prin cerere de oferte pentru selectarea unei companii pentru efectuarea lucrărilor de Construcții și reparații în cadrul Centrului de Reziliență a Femeilor Ophelia.

Procedura de achiziții se desfășoară în cadrul proiectului „Suport femeilor refugiate și fetelor supraviețuitoare a Violenței Bazate pe Gen”, care are drept scop îmbunătățirea infrastructurii și dezvoltarea centrelor multifuncționale în cele trei regiuni (Nord, Centru, Sud) pentru femeile victime și femeile în poziții vulnerabile (cum ar fi femeile din grupuri etnice, femeile ucrainene și femeile cu vulnerabilități multiple) care vor oferi o gamă largă de servicii și spațiu pentru organizațiile de femei și grupurile de femei.

Invitația de participare la concurs pentru achiziționarea serviciilor prin metoda cererii ofertelor de prețuri precum și modelul ofertei de preț recomandat se poate vedea accesând link-ul:

https://docs.google.com/document/d/1ijhN94jrVCzggH5LDn6pNNx4Ok4VTUxd/edit?fbclid=IwAR1ttF5-7NX7t7nmyb5F0eQGSk0AL-gguVVDEJmLnTyUjqcLNWLm8VF6dM4#heading=h.gjdgxs

Termenul-limită de prezentare a ofertelor: 02 mai 2023

Data/ora desfășurării concursului: 03 mai 2023, Ora 11:00

Criteriile de evaluare a ofertelor:

1. valoarea ofertei ca cost pentru fiecare poziție;

2. corespunderea specificațiilor cu cele solicitate.

Termenul și condițiile de achiziționare: lucrările de reparație urmează a fi executate în termen nu mai mare de 45-60 zile calendaristice.

Valuta și modul de achitare: Lei moldovenești, transfer bancar.

Condiții de participare la concurs:

- Furnizorii/agenții economici pot prezenta oferta comercială, unde va fi inclus prețul fiecărui serviciu solicitat conform specificațiilor tehnice solicitate. În baza ofertelor prezentate de furnizori, și ca urmare a analizei conform criteriilor de evaluare expuse mai sus, vor fi selectate cele mai convenabile și compatibile oferte pentru servciiile de reparație solicitate.

- Prețul se prezintă cu TVA, în cazul plătitorilor de TVA și include costurile de transportare a materialelor de construcție la sediul Centrului de Reziliență a Femeilor Ophelia, situat pe adresa: raionul Cahul, satul Roșu.

- Oferta trebuie să includă termenul de valabilitate al ofertei, și termenii de livrare.

Modalitățile de prezentare a ofertelor: ofertele comerciale se expediază în formă scanată cu amprenta ștampilei, semnăturii persoanei de contact, inițialele și datele de contact a furnizorului, la adresa electronică asociatia.ophelia@gmail.com cu indicația în titlul mesajului ”Concurs de achiziție Nr. OPHELIA01”, sau la oficiul A.O. Ophelia, mun. Cahul, str. Prospectul Republicii 11. Oferta comercială se prezintă la dorință după modelul de la Anexa ”Condiții și formatul ofertei comerciale”.

Limba în care se prezintă ofertele comerciale: limba română.

341847405 1357644471476085 5290705496941312673 n

Articol adaugat de: Maria Cristenco