Asociația Obștească Centrul de Caritate pentru Refugiați solicită oferte de preț pentru servicii de formare profesională pentru refugiați.



Asociația Obștească Centrul de Caritate pentru Refugiați solicită oferte de preț pentru servicii de formare profesională pentru refugiați.

Asociația Obștească Centrul de Caritate pentru Refugiați invită școlile profesionale/centrele educaționale să-și depună oferta tehnică și financiară pentru servicii de formare profesională – cursuri profesionale pentru refugiați.

Centrul de Caritate pentru Refugiați (CCR) este o organizație non-guvernamentală, non-profit, non-religioasă și apolitică creată în noiembrie 1999. Principalii săi parteneri sunt Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR) și Biroul pentru Migrație și Azil din cadrul Ministerului de Interne al Republicii Moldova. Misiunea CCR este de a facilita preintegrarea solicitanților de azil și integrarea refugiaților și beneficiarilor protecției umanitare în societatea moldovenească prin desfășurarea de activități comunitare, asigurarea încrederii lor în sine prin angajare și abordare socio-culturală.  

CCR implementează în Moldova proiectul Sprijinirea refugiaților vulnerabili și a populației locale în contextul crizei refugiaților din Ucraina - de la ajutor primar la integrare (Award #CCR-Ukraine Action-33926S004), cu sprijinul financiar al Mercy Corps Global.

Companiile interesate sunt rugate să-și exprime interesul printr-un mesaj electronic la adresele: logistics.officer@ccr.md și charitycentre4refugees@gmail.com cu subiectul “Oferta servicii de formare profesională pentru refugiați, cu următoarele informații:

  1. Date generale ale companiei (numele companiei, numele si numarul de telefon al persoanei de contact, adresa de e-mail, pagina web, etc.);
  2. Catalogul de cursuri profesionale disponibile;
  3. Certificat de înregistrare/extras din Registrul de Stat al companiei;
  4. Anexa 3: Specificațiile tehnice semnată și ștampilată de către ofertant.

 Principalele criterii de evaluare sunt:

  • Experiență vastă în domeniu;
  • Cadre didactice calificate;
  • Diplome de studii acreditate;
  • Varietate de specialități în programul de studiu, atât pentru femei cât și pentru bărbați;
  • Capacitate de livrare a cursurilor intensive de scurtă durată.

Un potențial ofertant care dorește clarificări privind Invitația pentru prezentarea de oferte va contacta în scris organizația la adresa de e-mail: logistics.officer@ccr.md,  în copie: charitycentre4refugees@gmail.com, nu mai târziu de trei (3) zile calendaristice înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Telefon pentru detalii: +37368575528

Oferta trebuie să fie depusă până la data de 19 aprilie 2023 (inclusiv).