Cerere de ofertă - identificarea consultanților (persoane fizice) pentru prestarea serviciilor analiticeCerere de ofertă - identificarea consultanților (persoane fizice) pentru prestarea serviciilor analitice

Centrul Analitic Independent Expert-Grup anunță concurs pentru identificarea a 15 consultanți (persoane fizice) care vor presta servicii  analitice în cadrul implementării proiectului de grant al UE „OSC rezistente + Bugetare responsabilă = Implementarea accelerată a Acordului de Asociere” în corespundere cu termenii de referință disponibili la final.

Consultanții vor fi responsabili de:

  • Pe baza materialelor furnizate (un curriculum de consolidare a capacităților privind monitorizarea bugetului), experții vor trebui să creeze 5 prezentări și să ofere 5 sesiuni de instruire pentru OSC-urile privind monitorizarea cheltuielilor bugetare în cadrul agendei de europenizare.
  • Oferirea de mentorat și îndrumări OSC beneficiarilor în elaborarea rapoartelor de monitorizare a cheltuielilor bugetare. Experții se vor angaja activ cu OSC-urile pentru a asigura calitatea, relevanța și impactul necesare acestor rapoarte;
  •  Pe baza materialelor furnizate, experții vor trebui să creeze 5 prezentări și să ofere 5 sesiuni de formare pentru cei 3 membri ai platformelor OSC în competențe cheie legate de agenda AA și de europenizare.
  • Asistarea membrilor celor 3 OSC în elaborarea a 10 documente de poziție privind monitorizarea reformelor și a alocărilor bugetare legate de agenda de europenizare și participarea la evenimentele publice (mese rotunde) pentru prezentarea rezultatelor documentelor de poziție respective.
  • Participarea la elaborarea a două rapoarte umbră anuale privind punerea în aplicare a Acordului de Asociere și a condițiilor atașate statutului de candidat al Republicii Moldova la UE.

Depunerea dosarelor de participare

 Pentru participare la concurs, Consultantul va depune prin email la procurari@expert-grup.org următoarele:  

  1. Oferta tehnică compusă din Formularul de aplicare, metodologia, CV-ul și declarația;
  2. Oferta financiară cu indicarea  ratelor nete zilnice solicitate.  

Consultantul va indica expres în aplicare și în textul emailului poziția pentru care aplică (Expert1, 2,3... sau 15). Aplicarea pentru mai mult decât o poziție este permisă.

Termen limită de aplicare: 27 aprilie 2023, ora 10.00 dimineața. 

Pentru orice informații suplimentare ne puteți contacta la iulia@expert-grup.org, tel. 79 033 684. Persoană de contact Iulia Sîrghi-Zolotco.

❗ Termenii de referință, formularul de aplicare, instrucțiuni și alte detalii disponibile pe următorul link: https://www.expert-grup.org/ro/procurari-si-angajari/item/2519