Termen extins - Tender de selectare a unei companii iT pentru livrarea proiectului de digitalizare – Digital Wine Cellar



Termen extins - Tender de selectare a unei companii iT pentru livrarea proiectului de digitalizare – Digital Wine Cellar

Compania SVC INTER SRL, bazată în or. Taraclia, anunță lansarea tenderului pentru dezvoltarea unei platforme de stocare digitală pentru vinurile de calitate cu potențial de maturare, în sudul țării. Obiectivul acestei platforme este de a crea vânzări D2C pentru vinurile în stadiile incipiente ale producției și nu doar. Din setul de lucrări fac parte:

  • Software pentru înregistrarea codului unic, monitorizarea constantă a condițiilor de stocare și înregistrarea intrării și ieșirii din depozit a fiecărei sticle de vin inclusiv stocarea sigură a tuturor informațiilor într-un serviciu Cloud accesibile pentru aplicații dezvoltate ulterior.
  • Software pentru organizarea și administrarea degustărilor de vin, inclusiv pentru achiziționarea vinului cât și gestionarea colecțiilor de vin păstrate in depozitele digitale.
  • Procurarea echipamentelor necesare pentru integrarea sistemelor IoT;

Ofertele pot fi depuse atât online cât și fizic până pe 16 martie 2023, ora 23:59 – TERMEN EXTINS.

Volumul detaliat de lucrări, specificațiile tehnice, condițiile concursului și instrucțiunile de depunere a ofertelor pot fi accesate aici.

Proiectul de digitalizare este realizat în cadrul Programului Digital Impact, implementat de Startup Moldova ca parte a proiectului EU4Moldova: Startup City Cahul, finanțat de Uniunea Europeană și Suedia și implementat de ATIC.

Digital Impact susține transformarea digitală în sectoarele public și privat din regiunea Cahul prin asistență tehnică și finanțare directă pentru testarea și extinderea produselor, serviciilor sau soluțiilor inovatoare pentru dezvoltare durabilă. Mai multe detalii despre program puteți găsi aici.