Extended call: Asociația Investitorilor Străini (FIA) anunță concurs de oferte pentru achiziția serviciilor de auditAsociația Investitorilor Străini (FIA) anunță concurs de oferte pentru achiziția serviciilor de audit ale Asociației.

Asociația Investitorilor Străini (FIA) a fost fondată în anul 2003 și este prima Asociație apolitică și non-profit, formată din cele mai mari companii cu capital străin, care activează în Republica Moldova. Mai multe detalii despre Asociație aici: https://fia.md/.

Misiunea principală a Asociației este facilitarea dialogului dintre factorii de decizie relevanți și investitorii străini pentru crearea unui mediu investițional sănătos. Asociația are 2 salariați.

Compania de audit selectată, va audita situația financiară a Asociației pentru perioada 1 ianuarie 2022 – 31 decembrie 2022.

Perioada de desfășurare a auditului: 3 - 5 aprilie, 2023 cu prezentarea Raportului de Audit al Asociației la: 10 -12 aprilie, 2023.

Ofertele urmează a fi depuse până la 31 martie 2023, prin e-mail la adresa: project.manager@fia.md 

Pentru informații suplimentare, Vă rugăm să ne contactați la numărul de tel: +373 68 31 8888, sau la adresa de e-mail: project.manager@fia.md. Persoana de contact: Cristina Tîșcul, Manager de Proiect.

Articol adaugat de: Elena Sova

telegram