Selectare a unei companiei de audit energetic sau auditori energetici independenți



AO ”Implicații Terra 22” anunță concurs de selectare a unei companiei de audit energetic sau auditori energetici independenți care să efectueze auditul energetic ale clădirii Liceului Teoretic din s. Ignăței r-ul Rezina.  Termenii de referință detaliați se anexează mai jos. Această sarcină este parte a proiectului „Mediu, adaptare la schimbările climatice şi ecosisteme”. Proiectul este implementat de Asociația Obștească „Centrul Național de Mediu” în parteneriat cu AO ”Implicații Terra 22”, cu sprijinul Ambasadei Suediei în Republica Moldova, în cadrul asistenței tehnice pentru îmbunătățirea eficienței energetice și securității în Republica Moldova, pentru perioada 2022-2024.  

Activitățile principale sunt:

I. Livrabile 

1. Auditorul energetic la finalizarea auditului energetic, va depune 2 (două) exemplare originale în limba română ale Raportului de audit energetic și Anexa F din NCM M 01.02:2016 completată.

2. Ținerea unei lecții publice cu tematica ”Necesitatea eficientizării energetice a clădirilor, costuri și avantaje”.

II. Durata auditului 

Colectarea datelor și pregătirea rezultatelor specificate în partea 3 (Livrabile) trebuie să fie prezentate până la 30 aprilie 2023.

III. Criterii de eligibilitate a companiei și auditorilor energetici

Pentru a se califica pentru efectuarea auditului energetic, așa cum se specifică mai sus: 

  • auditorul energetic trebuie să fie inclus în Registrul auditorilor energetici (Categoria - Clădiri) de către Agenția pentru Eficiență Energetică.  
  • sau compania angajează auditor/i energetic/i care a fost inclus în Registrul auditorilor energetici (Categoria - Clădiri) de către Agenția pentru Eficiență Energetică.

IV. Procesul de aplicare și structura ofertei 

Structura ofertelor care urmează să fie prezentate: 

  1. Scurtă descriere a companiei în domeniul eficienței energetice (CV pentru auditorul energetic în cazul în care se aplică independent); 
  2. Numele companiei, adresa, persoana de contact și numărul de telefon (informații de contact pentru auditorul energetic în cazul în care se aplică independent); 
  3. Lista organizațiilor pentru care a fost efectuat auditul energetic în ultimii 2 ani; 
  4. Numele persoanei care este inclusă în Registrul auditorilor energetici (Categoria - Clădiri) de către Agenția pentru Eficiență Energetică, care lucrează pentru companie și care vor efectua auditul energetic (doar pentru companiile aplicante); 
  5. Oferta financiară; 

Oferta trebuie să fie depusă în limba română. 

V. Criterii de evaluare pentru fiecare lot:

  • Prezentarea setului complet de documente indicate în Structura ofertei de mai sus; 
  • Experiența în realizarea de audituri energetice; 
  • Oferta cea mai avantajoasă respectând indicatorul calitate (experiență)/preț. 

Procedura de depunere a ofertelor și termenele limită:

Termenul limită pentru depunerea ofertelor: 15 martie 2023, ora 18.00, ora Chișinăului. Ofertele vor fi depuse prin e-mail la adresa implicatie.terra@gmail.com. Informații suplimentare sau clarificări pot fi obținute la telefon: 068743458. Persoana de contact: Trâmbaci Olga.

Articol adaugat de: Trimbaci