Termeni de Referinţă pentru selectarea unei companii care va furniza sistem/echipament video



Termeni de Referinţă

pentru selectarea unei companii care va furniza sistem/echipament video

Context

Asociația Obștească „Plai Natal” implementează în perioada ianuarie – iunie 2023,  proiectul „ Sporirea accesului participării locuitorilor comunei Vărvăreuca în procesul de luare a deciziilor la nivel local”, finanțat de Uniunea Europeană, în cadrul proiectului EU4Accountability - Societatea civilă împuternicită pentru o mai mare responsabilitate socială în Moldova” este implementat de un consorțiu format din trei organizații: EPD - Parteneriatul European pentru Democrație, ALDA - Asociația Europeană pentru Democrație Locală și PIN- Organizația neguvernamentală cehă People in Need.

Pentru realizarea cu succes a acestui proiect,  Asociația Obștească „Plai Natal”  planifică procurarea echipamentului video, adudio pentru înregistrarea ședințelor Consiliului Local din Vărvăreuca. Membrii Coaliției Locale care va fi creată în cadrul proiectului vor asista la toate ședințele APL, inclusiv la consultările publice, ulterior vor elabora mici rezumate cu privire la rezultatele ședințelor și le va promova în spațiul online, offline(pliante). În aceeași ordine de idei, va fi dotată și sala de ședințe a Consiliului Local cu echipament video, audio, astfel toate ședințele vor fi în emisie directă. Această sală va fi utilizată și de membrii Coaliției Locale pentru a organiza diverse evenimente, ședințe de planificare ce au drept scop eficientizarea transparenței în Primăria comunei Vărvăreuca

În acest scop, Asociația Obștească „Plai Natal”  va selecta o companie care va furniza echipament video și audio, conform cerințelor expuse mai jos.

Aspecte organizaţionale

Contractantul va lucra sub supravegherea directă a Managerului de proiect, Administratorului Asociației Obștești AO „Plai Natal”.  

Contractantul va participa la toate şedinţele legate de realizarea sarcinilor.

Aspecte tehnice

  1. Sistemul/Echipamentul video audio, va fi alcătuit din cameră video sau aparat de fotografiat cu capacitatea de filmare, trepiedă, microfoane, trepied lampă.

Cerinţe faţă de aplicanţi

Aplicanți pot fi companii din Republica Moldova care corespund următoarelor criterii:

  • Companie legal înregistrată pe teritoriul Republicii Moldova;
  • Cel puţin 2 ani de experienţă.

Dosarul de participare trebuie să includă:

  1. Copia certificatului de înregistrare;
  2. Modul de formare a prețului: scutire de TVA cu drept de deducere (cota 0%).

Compania selectată trebuie să fie gata să prezinte suplimentar un certificat de la Inspectoratul Fiscal cu privire la lipsa datoriilor la bugetul de stat și orice alte informații/documente adiționale solicitate de Asociație.

Dosarele vor fi evaluate în baza următoarelor criterii:

  • Termeni de executare a lucrărilor;
  • Termeni de garanție;
  • Costul lucrărilor, cu TVA - 0;
  • Experienţa companiei;

Oferta trebuie trimisă prin email la adresa: ninaaf1982@gmail.com   cu subiectul „Tender echipament vide/audio”, până la data de 05 februarie 2023,  ora 23:00.

Informaţii privind acest concurs pot fi adresate în scris la adresa de email ninaaf1982@gmail.com sau prin telefon la numărul  068733105.

Doar companiile selectate vor fi contactate.

Dosarele incomplete nu vor fi evaluate.

NOTA BENE: Prezentul proiect, conform Hotărârii de Guvern este scutit de T.V.A. cu drept de deducere.

Cu respect,

Nina Afteni,

Director AO „Plai Natal”