CJI selectează experți pentru colaborare în anul 2023



Descriere generală: Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) este o organizație nonguvernamentală (ONG), necomercială, apolitică, care acordă asistență jurnaliștilor şi instituțiilor media din Republica Moldova.

cerereNew 01 1140x900

Produs solicitat: oferte de prețuri de la experți pentru elaborarea articolelor, rapoartelor, studiilor și cercetărilor în domeniile mass-media, alegeri, legislație media, educație media, fact-checking, inovații media, monitorizare media, etc.

Persoanele selectate vor fi contractate în funcție de proiectele și activitățile curente ale CJI. Persoanele interesate sunt încurajate să acceseze portalurile www.cji.md, www.media-azi.mdwww.mediacritica.md și educatia.mediacritica.md pentru a lua cunoștință de activitatea CJI și specificul proiectelor implementate.

Perioada: februarie - decembrie 2023.

Cerințe:

  • Experiență de minim 3 ani în domeniile solicitate;
  • Cunoașterea domeniului media din Republica Moldova și a problemelor cu care se confruntă;
  • Disponibilitatea de a presta serviciile solicitate în diferite perioade ale anului;
  • Responsabilitate și atitudine conștiincioasă față de angajamentele asumate.

Oferta va include:

  • CV-ul;
  • 3 exemple de lucrări realizate în ultimii 2 ani, care să justifice experiența în domeniu;
  • Oferta financiară* în MDL impozabili, pentru o zi de lucru. Prețul indicat va include toate impozitele care urmează a fi reținute (impozitul pe venit și asigurarea medicală).

Dosarele depuse vor fi evaluate de către comisia de selectare după următoarele criterii:

  • Experiența candidaților;
  • Oferta financiară.

*Oferta financiară este una de referință pentru concurs. Onorariul va fi negociat cu experții pentru fiecare produs realizat.  

Ofertele pot fi depuse la adresa vtataru@ijc.md, până la data de 10 februarie 2023.

Persoana de contact: Victoria Tătaru, coordonatoare de programe, Departamentul Instruire și Asistență. Tel: 022 213652.

În procesul de selecție, CJI nu discriminează direct sau indirect candidatul/candidata pe criterii de sex, vârstă, apartenență națională, rasă, etnie, religie, viziuni politice, orientare sexuală, origine/statut social, etc. Se va ține cont doar de competențele profesionale ale candidaților. CJI oferă șanse egale tuturor, dosarele fiind analizate obiectiv și cu asigurarea deplinei confidențialități.