A.O. ”Asociația pentru Drepturile Omului Lex XXI” concurs de oferte pentru achiziționarea a 5 biciclete



Concurs de oferte pentru achiziționarea a 5 biciclete pentru Cantină Socială

Termen limită de prezentare a ofertelor: 15 decembrie 2022, ora 18:00

Termen de execuție: 30 decembrie 2022

Context:

A.O. ”Asociația pentru Drepturile Omului Lex XXI” (în continuare  ADO Lex XXI) implementează proiectul ”Servicii sociale durabile pentru persoanele vulnerabile din satul Șuri, raionul Drochia”, finanțat de Uniunea Europeană, cofinanțat și implementat de Fundația Soros Moldova în parteneriat cu Asociația Keystone Moldova și  AO Institutum Virtutes Civilis.

Scopul proiectului este acordarea de servicii sociale de calitate persoanelor aflate în dificultate, prin prepararea și distribuirea hranei persoanelor defavorizate din comuna Șuri, în condițiile stabilite de legislația în vigoare din Republica Moldova.

În vederea realizării acestui scop, ADO Lex XXI solicită oferte pentru achiziționarea a 5 biciclete (suma estimată 150 Euro / 1 bicicletă) necesare pentru Cantina Socială în satul Șuri, raionul Drochia.  

CONȚINUTUL OFERTEI:

  • Date despre companie (denumirea, adresa poștală, datele bancare, telefonul de contact, adresa electronică, persoana responsabilă);
  • Oferta financiară, prezentată în MDL, la cota de TVA 0.
  • INSTRUCȚIUNI DE PARTICIPARE:
  • Oferta datată, semnată și ștampilată urmează a fi expediată prin e-mail la adolex21@gmail.com , cu mențiunea „Biciclete pentru Cantină Socială” până pe 15 decembrie 2022, ora 18:00.

Vă informăm că vor fi contactați pentru interviu doar candidații selectați.  

 

Urmăriți pagina de facebook a asociației https://www.facebook.com/adolexadolex pentru a fi la curent cu etapele proiectului.