Concurs de oferte de prețuri pentru achiziționarea echipamentului profesionist pentru Cantină Socială



Concurs de oferte de prețuri pentru achiziționarea echipamentului profesionist pentru Cantină Socială

Termen limită de prezentare a ofertelor: 30 noiembrie 2022, ora 18:00

 

Context:

A.O. ”Asociația pentru Drepturile Omului Lex XXI” (în continuare  ADO Lex XXI) implementează proiectul ”Servicii sociale durabile pentru persoanele vulnerabile din satul Șuri, raionul Drochia”, finanțat de Uniunea Europeană, cofinanțat și implementat de Fundația Soros Moldova în parteneriat cu Asociația Keystone Moldova și  AO Institutum Virtutes Civilis.

Scopul proiectului este acordarea de servicii sociale de calitate persoanelor aflate în dificultate, prin prepararea și distribuirea hranei persoanelor defavorizate din comuna Șuri, în condițiile stabilite de legislația în vigoare din Republica Moldova.

În vederea realizării acestui scop, ADO Lex XXI solicită oferte de prețuri pentru echipamentul profesionist pentru Cantina Socială în satul Șuri, raionul Drochia.  

Conținutul ofertei:

  • Date despre companie (denumirea, adresa poștală, datele bancare, telefonul de contact, adresa electronică, persoana responsabilă);
  • Descrierea ofertei tehnice inclusiv designul produsului ofertat;
  • Oferta financiară, prezentată în MDL, la cota de TVA 0

 

  • INSTRUCȚIUNI DE PARTICIPARE:
  • Oferta datată, semnată și ștampilată urmează fi expediată prin e-mail la adolex21@gmail.com , cu mențiunea „Echipament Cantină Socială”până pe 30 noiembrie 2022, ora 18:00.

Vă informăm că vor fi contactați pentru interviu doar candidații selectați.  

 

Urmăriți pagina de facebook a asociației https://www.facebook.com/adolexadolex  pentru a fi la curent cu etapele proiectului.