AO ”Parteneriate pentru fiecare copil” solicită oferte pentru cazare, alimentare, săli de conferință



În cadrul proiectului ”Creșterea bunăstării copiilor: instruire pentru profesioniștii din domeniul educației din Republica Moldova în implementarea ”Practicilor de învățare mai bună” implementat cu suportul financiar al Consiliului Norvegian pentru Refugiați, AO Parteneriate pentru fiecare copil” organizează la data de 11-12 noiembrie 2022,  instruire, în afara orașului Chișinău, pentru un grup, de până la 60 de persoane, cu asigurarea cazării, alimentării și  sălilor de conferințe.

Pentru asigurarea bunei desfășurări a evenimentului menționat, solicităm oferte de preţ pentru cazare în camere single și duble, alimentație (mic dejun, prânz, cină, pauze de cafea) și asigurarea a 3 săli de conferință, cu o capacitate de nu mai puțin de 20 persoane, dotate cu echipament necesar pentru desfășurarea instruirilor (ecran, proiector,etc).

Selectarea furnizorului se va efectua in baza principiului ”calitate - preț”.

Ofertele vor fi transmise până la data de 03 noiembrie 2022, la adresa de e-mail: vspancioc@p4ec.md sau depuse fizic la sediul AO ”Parteneriate pentru fiecare copil”, la adresa: Mun. Chișinău, str. M. Kogălniceanu 75, of 3.

Articol adaugat de: Violina Lavric