Cerere oferta de preturi echipament senzorial



Cerere de ofertă a prețurilor și condițiilor

pentru achiziția bunurilor

Organizația Obștească Forța Susținerii anunță concurs deschis de achiziție în cadrul proiectului ‟Asistență psiho-socio-educțională pentru copiii refugiați din Ucraina și copiii cu dizabilități din r. Leova”, din cadrul programului „Sprijin pentru refugiați sub umbrela APSCF”, finanțat de Diakonie Katastrofenhilfe (DKH).

Scopul concursului de achiziții este semnarea unui contract care va avea drept obiect livrarea bunurilor, în limita condițiilor prevăzute în Anexa nr.1 a acestei cereri de ofertă, în perioada octombrie 2022-noiembrie 2022, necesare pentru realizarea activităților aferente proiectului sus-menționat.

Cerințe față de candidații eligibili: persoane fizice și juridice înregistrate în republica Moldova, licențiate în vânzarea bunurilor prevăzute în această cerere de ofertă.

Cerințe față de condițiile financiare, de plată: Plata va fi efectuată, conform Contului de plată eliberat de Furnizor în baza Comenzii de livrare înaintată furnizorului de către AO Forța Susținerii.

Cerințe față de oferta comercială. Oferta comercială va fi perfectată conform Anexei nr.2, care va conține următoarele informații:

  1. Informații despre ofertant (denumirea companiei / numele, adresa poștală, numele persoanei responsabile, telefonul de contact și adresa electronică a persoanei responsabile);

Anexe: copii de pe documentele care confirmă identitatea și eligibilitatea furnizorului, inclusiv:

  • copia certificatului de înregistrare a companiei sau a extrasului din registrul de stat al persoanelor juridice (în cazul persoanelor juridice);
  • copia buletinului de identitate și documentele de studii (în cazul persoanelor fizice);
  • copia Patentului de întreprinzător (în cazul deținătorilor de patente de întreprinzător).
  1. Condiții financiare, de plată: (se va indica condițiile de plată ale ofertantului. Condițiile financiare, de plată ale solicitantului, indicate în această cerere de ofertă, reprezintă o condiție dorită a solicitantului).
  • Condiții de livrare a bunurilor: (se va indica locul livrării / ridicării bunurilor, încărcare, descărcare, instalare, etc. De asemenea vor fi indicate costurile suplimentare pentru livrare, dacă este cazul).
  1. Lista bunurilor oferite, descrierea și condițiile aferente, inclusiv:
  • specificații tehnice ale bunurilor oferite pentru fiecare articol în parte;
  • cantitatea (se indică cantitatea care poate fi livrată / prestată / executată în termenele de realizare);
  • prețul pentru fiecare articol în parte, per unitate și total (cu indicarea sumei brute în cazul persoanelor fizice și cu TVA inclus în cazul persoanelor juridice);
  • Termenele de realizare (se indică termenele de livrare a bunurilor, după caz) pentru fiecare articol în parte;
  • Condiții de garanție și deservire post livrare (se indică perioada de garanție și condițiile de deservire post livrare, dacă este cazul) pentru fiecare articol în parte.

Valabilitatea ofertei comerciale: Oferta comercială va fi valabilă timp de 45 zile de la data limită pentru depunerea ofertelor.

 

Criteriile de selecție a ofertelor comerciale: 

Criteriu

Pondere

Corespunderea ofertei specificațiilor tehnice cerute

50%

Completivitatea prețului

20%

Completivitatea termenilor de livrare a bunurilor

10%

Completivitatea condițiilor financiare, de plată

10%

Completivitatea condițiilor de garanție și deservire post livrare(dacă este cazul)

10%

Evaluarea ofertelor comerciale va fi efectuată doar pentru ofertanții eligibili!!


Anexa nr.1

la Cererea de ofertă pentru achiziția bunurilor / serviciilor / lucrărilor

Lista bunurilor / lucrărilor / serviciilor

 

Lot.1 Echipament senzorial

nr

Articol

Specificații / cerințe tehnice

Unitate

Cantitate

Termen realizare

Garanții

1.     

Cutia cu nisip, panou LED

Cutia cu nisip, panou LED

Cutie cu nisip pentru jocul sensorial și activități creative.

Partea inferioară a cutiei de nisip executată din acrilic transparent cu iluminare LED incorporata.

Această combinație permite copiilor sa urmărească fundul cutiei de nisip cu ajutorul degetelor pentru a stimula simţul văzului şi al pipaitului. Pereții înălțați împiedică nisipul sa se verse  în timpul jocului. Produsul poate fi utilizat imediat după despachetare.

• 1 x cutie de nisip, dimensiune: 40 x 9 x 28 cm, 1 x perie cu

o cutie de praf, 1 x cablu de alimentare, 1 x mufa, 2 x nisip senzorial;

material: PVC; alimentare port USB; varsta: 3+

Buc

1

La comandă de livrare, timp de 15 zile

Nu se aplică

2.     

Constructor Soft Play

Set de blocuri softplay gigantic, acoperite cu material PVC rezistent, de culoare maro deschis, albastru, lime, gri și alb. Diferitele dimensiuni oferă numeroase posibilități de construire a castelelor și a ascunzătoarelor. Ele pot fi folosite și în exerciții de reabilitare. Cea mai mică bucată 20 x 20 x 20 cm, cea mai mare bucată 120 x 40 x 40 cm / 30 - 35 elemente / diverse dimensiuni / pvc fără ftalati.

Buc

1

La comandă de livrare, timp de 15 zile

Nu se aplică

3.     

Ciupercuța

Zona de joaca in forma de ciupearca, ziduri din placaj, montat în tot felul de accesorii: labirinturi, geamuri colorate, oglinda, tapiserii, forme geometrice, glisoare.

Mărimea ciupercii permite să fie ascunsă sub pălărie, ceea ce favorizează atmosfera si  intimitatea jocului.

Pălăria este făcută din material PVC rezistent, detasabil de la baza, poate fi folosit ca scaun,

Dimensiune: 120 x 120 x 130 cm

Buc

1

La comandă de livrare, timp de 15 zile

Nu se aplică

4.     

Suprafață luminoasă LED

Panoul de lumină este un instrument universal cu o gamă largă de utilizare. Oferă o lumină de fundal moale, perfectă pentru experimentarea cu diferite culori, forme si obiecte. Pe blatul mesei pot fi plasate figuri transparente, folii colorate, hartii transparente,oglinzi.  Este usor, durabil si sigur pentru copii.Dimensiune: 65 x 47 cm; suprafața plăcii iluminate din spate: A2

Buc

1

La comandă de livrare, timp de 15 zile

Nu se aplică

5.     

Clopotei cu butoane

Set muzical de clopoței, cu 8 tonuri diferite, de diverse culori, diatonice. La apăsarea butonului din partea de sus, clopoțelul produce sunete. Fiecărui sunet i se atribuie o culoare și un număr specific. Setul conține 8-10 clopoței.

Buc

1

La comandă de livrare, timp de 15 zile

Nu se aplică

6.     

Parasuta

Parașută destinată activităților de animație de grup. Dimensiunea, forma și designul îndelinește toate sarcinile unui șal de animație, realizat

 din țesături colorate de bună calitate. În jurul perimetrului, pe lângă cel suplimentar

sunt amplasate întăriri/mânere pentru atașarea și manipularea parașutei.

Buc

1

La comandă de livrare, timp de 15 zile

Nu se aplică

7.     

Cascadă / Clepsidra

Cu lichid color Cilindru mare cu senzor cu infiltrații, lichid de jeleu color.

 Dimensiune de circa 20 x 8 cm

 

Buc

1

La comandă de livrare, timp de 15 zile

Nu se aplică

8.     

Panou din lemn cu roți dințate

Panou din lemn cu roți dințate care strălucesc și își schimbă culoarea atunci când sunt rotiți. O modalitate excelentă de a combina distracția cu dezvoltarea abilităților motorii, coordonarea ochi-mână și stimularea vizuală. Uneltele rotite într-un cerc, schimbă ușor culorile. Rotirea în direcția opusă produce culori diferite. Produsul poate fi atașat pe perete. Specificații produs: dimensiune 80 x 25 cm

 

Buc

1

La comandă de livrare, timp de 15 zile

Nu se aplică

9.     

Set figuri (circa 500 buc)

Set din forme acrilice transparente pentru utilizarea pe un panou luminos.Sprijină dezvoltarea abilităților lingvistice și matematice în domeniul: forme, numărare și sortare. Permit

copiilor crearea de structuri spațiale. Toate acestea cu în timp contribuie la dezvoltarea abilităților motorii fine.

 

Buc

1

La comandă de livrare, timp de 15 zile

Nu se aplică

10.  

Pesti Curcubeu

Peștii curcubeu sunt perfecți pentru a învățarea cifrelor, asocierea numerelor cu cantități, recunoașterea culorilor, jocuri și terapie senzorială. Pe o față sunt imprimate numerele 0-20, iar pe cealaltă, numărul corespunzător de puncte. Interiorul lor este umplut cu mărgele de gel tangibile în 7 culori cristaline ale curcubeului. Toți peștii sunt echipați cu o buclă pentru agățarea pe o sfoară sau ace. Textura fascinantă a peștelui încurajează explorarea senzorială, iar manipularea mărgelelor are un efect calmant. Posibilitatea de înghețare a produsului oferă senzații tactile suplimentare. Culorile translucide se amestecă atunci când peștii sunt agățați pe fundalul unei ferestre sau așezați pe un panou luminos. Specificatii produs: 21 pesti, 8 x 15 cm, culoare: verde, rosu, albastru, galben, violet, portocaliu, bleumarin material: plastic, umplutura: gel, varsta: 3+.

 

Buc

1

La comandă de livrare, timp de 15 zile

Nu se aplică

11.  

Set diverse forme

Setul include: 60-70 pătrate cu litere, 60-70  cristale, 60-70 inele, 30-40 margele geometrice, 30-40 forme geometrice, circa 10 cifre și circa 10 planșe. Perfect pentru a învăța culorile, formele, numerele, sortarea și matematica. Varsta: 3+.

Buc

1

La comandă de livrare, timp de 15 zile

Nu se aplică

12.  

Set figuri pentru șnuruit

Figuri din lemn atractive, de diferite colori și mărimi ce permit infiltrarea pe un șnur. Specificații: 40 - 50 blocuri din lemn, cuburi cu culori. Vârsta: 3+

 

Buc

1

La comandă de livrare, timp de 15 zile

Nu se aplică

AO Forța Susținerii își rezervă dreptul de a anula procesul de selectare și de a respinge toate ofertele în orice moment înainte de atribuirea contractului, fără a-și asuma responsabilitatea față de ofertanți.

Termenul limită de depunere a ofertelor este: data 26 octombrie 2022, ora 17:00

Oferta va fi perfectată conform șablonului anexat la această cerere de ofertă, semnată de persoana abilitată și transmisă în oficiul AO Forța Susținerii, pe adresa or. Leova, str. Marinescu 1, sau scanată și expediată la adresa de e-mail forta.sustinerii@yahoo.com, cu mențiunea: Oferta comercială.

Ofertanții pot depune doar o singură ofertă care va conține toate serviciile întregului lot din cadrul prezentei cereri.

Ofertele comerciale vor fi evaluate pentru toate serviciile per lot și contractul va fi acordat furnizorului care oferă cel mai mic preț total evaluat, iar specificațiile tehnice corespund specificațiilor menționate în anexa №.1.
Ofertele care vor fi prezentate în plic sigilat, obligatoriu vor avea indicate pe plic denumirea și datele de contact ale ofertantului.

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 069731491.

 

Anexa nr.2

la Cererea de ofertă pentru achiziția bunurilor / serviciilor / lucrărilor

Ofertă comercială

  1. Date despre ofertant

Denumire / Nume _____________________________________________________

Persoana responsabilă__________________________________________________

Telefon___________________, e-mail_____________________________________

Documente anexate la această ofertă, care confirmă identitatea și eligibilitatea ofertantului:

a)______________________________________________________

b)______________________________________________________

c)______________________________________________________

d)______________________________________________________

e)______________________________________________________

  1. Condiții financiare, de plată:

 

 

 

  • Condiții de livrare a bunurilor:

 

 

 

 

 

  1. Lista bunurilor / lucrărilor / serviciilor

Articol (Denumire)

Specificații / cerințe tehnice

Cantitate

Cost unitate

Cost total

(Inclusiv TVA)

Termen realizare

Garanții

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articol adaugat de: AO Forța Susținerii