Adra Moldova solicită ofertă de preț pentru Wireless profesional 4ch full chattanooga

 

INTRODUCERE

Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor (ADRA) este brațul umanitar global al Bisericii Adventiste de Ziua a șaptea – parte a comunității adventiste de 20 de milioane, cu sute de mii de biserici la nivel global și cea mai mare rețea integrată de asistență medicală și educație din lume. ADRA oferă ajutor și asistență pentru dezvoltare persoanelor din peste 118 țări – indiferent de etnie, afiliere politică, sex sau asociație religioasă. Prin parteneriatul cu comunitățile, organizațiile și guvernele locale, ADRA este capabilă să livreze programe relevante din punct de vedere cultural și să construiască capacitatea locală pentru o schimbare durabilă.

 

CONTEXT

ADRA Moldova în cadrul proiectului Ensuring immediate needs of the most vulnerable refugees in Moldova, donator ADRA Czech Republic   tinde să ofere soluții pentru îmbunătățirea condițiilor de prestare a serviciilor curative pentru copii în Centru Republican de Reabilitare Pentru Copii . În acest context, ADRA Moldova solicită oferte de preț pentru Wireless profesional 4ch full chattanooga. 

Specificare: 

WIRELESS PROFESSIONAL 4CH FULL CHATTANOOGA este un electromiostimulator fara fir cu 4 canale dezvoltat pentru a
gestiona principalele indicații ale electroterapiei: Standard (TENS/NMES) și Full (Neurologie,
ACL) cu beneficii de libertate wireless.
Livrat cu 2 telecomenzi și stație de andocare inteligentă pentru a gestiona mai multe sesiuni în
același timp (Multi-Sessions)
Programe
4 categorii standard + 4 programe complete:
1. Reabilitare prin stimularea musculaturii
2. Ameliorarea durerii
3. Condiţionarea Reabilitare Neurologică Vasculară
4. Configurare completă a programului – 4CH – Multi-Sessions.

 

Petru mai multe detalii, ofertele de preț pot fi expediate la adresa de e-mail logistics@adra.md, pe nr. de telefon 079933566 sau pot fi depuse fizic la oficiul ADRA Moldova – Chișinău, str. Gheorghe Asachi 26/1., până pe data de 21 octombrie. ora 10:00.