Lucrări de construcție a sistemului de canalizare, care include rețelele exterioare de canalizare (REC), două stații de pompare a apelor uzate (SPAU), stația de epurare a apelor uzate (SEAU) și construcția sistemelor septice pentru s. Leușeni, r. Hîncești



ANUNŢ DE INTENŢIE!

Primăria comunei Leuşeni, raionul Hînceşti, de comun cu Echipa de Inițiativă Comunitară, lansează procedura de achiziție Licitaţie deschisă privind achiziționarea serviciilor: Lucrări de construcție a sistemului de canalizare și lucrări de construcție-montare a foselor septice prefabricate cu câmp de infiltrare pentru gospodăriile din localitatea Leușeni, r. Hîncești realizat în cadrul Proiectului de implicare civică în guvernare locală “Mă Implic”

Agenții economici și persoanele interesate sunt invitați să depună ofertele, la sediul Primăriei comunei Leuşeni, raionul Hînceşti, pe adresa – MD 3432, s. Leuşeni, r-nul Hînceşti, începând cu data de 14.10.2022, ora 12.00. Data limită de depunere a ofertelor – 31.10.2022, ora 14:00. Deschiderea ofertelor – 31.10.2022, ora 14:30, în sala de ședințe a primăriei comunei Leuşeni.

ATENȚIE!!! Această procedură este exceptată, conform din Legea nr. 131/2015 privind achizițiile publice și art. 6 alin. (1) din Memorandumul de Înțelegere între Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare și Cancelaria de Stat a Republicii Moldova privind prima fază a Proiectului “Mă Implic – Proiect de implicare civică în guvernarea locală”, de la aplicarea legislației naționale în materie de achiziții publice.

Anunțul de intenție privind desfăşurarea licitaţiei deschisă și caietul de sarcini pot fi vizualizate accesând

linkul: https://primarialeuseni.md/anunt-de-intentie/

!!! Formularele pentru depunerea ofertei pot fi solicitate la adresa electronică leuseni@hincesti.md

Pentru mai multe informații, contactați la numărul de telefon 069154859 sau la adresa electronică leuseni@hincesti.md

Articol adaugat de: primaria Leuseni