ERIM anunță Cereri de oferte de la companii media pentru realizarea unui spot video/film de prezentare



  1. CONTEXT

Equal Rights and Independent Media (ERIM) este în căutarea unei companii media sau a unor experți/te în conținut media care pot produce un mic video care să rezume activitatea unui proiect de 3 ani, în cadrul proiectului regional "COVID-19: Reziliența și durabilitatea societății civile". Compania/ experții/tele contractați/te vor filma și produce un spot video/film de prezentare a proiectului nostru, cu posibile vizite pe teren în comunitățile locale.

„COVID-19: Reziliența și Durabilitatea Societății Civile” este un proiect regional implementat de către ERIM și finanțat de Uniunea Europeană. Proiectul își propune să sprijine societatea civilă, activiști/stele independenți/te și mass-media independentă astfel încât să-și poată continua activitatea în timpul pandemiei de COVID-19 și după.

  1. Descrierea Poziției

Spotul video va evidenția realizările echipei ERIM și impactul organizațiilor în domeniile în care activează, și anume: drepturile omului, mass-media, tineret, gestionarea deșeurilor etc. Spotul video/filmul va face parte dintr-un spot mai amplu, care va reflecta lucrările din diferite țări. În ceea ce privește Republica Moldova, compania media va trebui să se deplaseze în regiunile unde vor fi intervievate aproximativ 10 organizații, selectate în prealabil împreună cu echipa locală.

Responsabilitățile:

  • Elaborarea scenariului pentru spotul/filmul de prezentare pe baza informațiilor furnizate de beneficiari și în strânsă colaborare cu echipa ERIM. Beneficiarul va furniza lista și datele de contact ale vorbitorilor care vor fi selectați pentru spot. Compania/experții/tele media selectați/te vor pune la dispoziția beneficiarului scenariul, storyboard-ul scenariului, linia melodică și alte atribute implicate în etapa de preproducție;
  • Dezvoltarea și editarea spotului video/filmului de prezentare de până la 8 minute. Spotul va fi produs în 3 versiuni: cu subtitrare în limba rusă, cu subtitrare în limba engleză și fără subtitrare;
  • Editarea spotului final și a secvențelor video în formatele necesare pentru social media și pagina web;
  • Livrarea spotului video final / secvențelor video finale până la 23 decembrie 2022;
  • Furnizorul va pune la dispoziția beneficiarului formatele solicitate și sursa originală a videoclipurilor, dar, în același timp, va fi obligat să păstreze timp de 1 an de la livrare imaginile brute ale spotului final (pe un spațiu digital la care beneficiarul va avea acces)
  1. Calificările:
  • Experiența anterioară a companiei/ experților/telor în realizarea de spoturi de prezentare (inclusiv conținut social) și portofoliul de lucrări (cu linkuri către produsele realizate);
  • Planul de elaborare în perioada indicată mai sus;
  • Oferta financiară
  1. Cerințele de aplicare

Companiile sau persoanele fizice interesate trebuie să prezinte următoarele documente/informații pentru a-și demonstra calificările:

  • Scrisoare de intenție care trebuie să conțină: (1) o scurtă descriere a experienței în domeniu, (2) un portofoliu de lucrări relevante realizate în ultimii ani (cu un link către produsele realizate);
  • Oferta financiară, cu defalcarea taxelor pe zi și pe jumătate de zi în EUR;
  • Termenul de realizare a spotului video/filmul

Candidații/ele/ companiile interesate pot depune documentele menționate mai sus pentru această ofertă la adresa moldova-csocd@erim.ngo  până la data de 16 octombrie 2022. Vă rugăm să menționați în subiectul emailului: "COVID CS R&S: Ofertă pentru realizarea unui spot video/film de prezentare"

Vă rugăm să rețineți că doar candidații/tele selectați/te vor fi contactați/te

Articol adaugat de: Daniela Gologan