ADRA Moldova solicită ofertă de preț pentru Trusa Alimentară pentru refugiați

INTRODUCERE

Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor (ADRA) este brațul umanitar global al Bisericii Adventiste de Ziua a șaptea – parte a comunității adventiste de 20 de milioane, cu sute de mii de biserici la nivel global și cea mai mare rețea integrată de asistență medicală și educație din lume. ADRA oferă ajutor și asistență pentru dezvoltare persoanelor din peste 118 țări – indiferent de etnie, afiliere politică, sex sau asociație religioasă. Prin parteneriatul cu comunitățile, organizațiile și guvernele locale, ADRA este capabilă să livreze programe relevante din punct de vedere cultural și să construiască capacitatea locală pentru o schimbare durabilă.

CONTEXT

ADRA Moldova în cadrul proiectului "Network Moldova For Peace", Line Mini-Grants   tinde să ofere soluții pentru îmbunătățirea condițiilor de trai pentru  refugiați din Ucraina aflați în Moldova. În acest context, ADRA Moldova solicită oferte de preț pentru Coșul alimentar în cantitate de 1000 buc.  Termenul de executare a achizitiilor este: 28  Septembrie 2022. 

Coș Alimentar 1000 buc. 

1. Fulgi de ovăs                         500 gr. 

2. Paste făinoase fusili                1 kg. 

3. Sardea în ulei                           240 gr. 

4. Crupe de Hrișcă                      1 kg. 

5. Fasole albă conservată           700 gr. 

6. Orez                                         1 kg. 

7. Zahăr                                        1 kg. 

8. Ulei de floarea soarelui             1 ltr. 

9. Carne la borcan                         300 -400 gr. 

10. Sare de uz alimentar                1 kg. 

11. Ceai                                        20 x 1,35 gr. 

12. Fructe conservate                  500 gr. 

 

 

Petru mai multe detalii, ofertele de preț pot fi expediate la adresa de e-mail logistics@adra.md sau pot fi depuse la oficiul ADRA Moldova – Chișinău, str. Gheorghe Asachi 26/1., până pe data de 26 septembrie. ora 10:00.